Рецепт Курячий рулет з грибами і перцем фото

Курячий рулет з грибами і перцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Приготування цієї страви вимагатиме у вас певну кількість часу. Тому плануйте його приготування на вихідні. Але подати його ви можете як самостійну страву або холодну закуску.

Кількість порцій: 8-10
  • Курка - 1 штука(1, 5 кг)
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Печериці - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Листя базиліка - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
курячий рулет з грибами і перцем - фото крок 1
1. Курку промити, розкласти на столі і видалити всі кісточки. Рулет вийде великий і може не поміститися в каструлю. Тому краще пласт м'яса розділити на два прямокутника. Посолити і поперчити м'ясо за смаком.
курячий рулет з грибами і перцем - фото крок 2
2. Гриби нарізати на кілька частин і обсмажити на розжареній олії, поки вони не стануть м'якими. Перець, краще взяти кольоровий, почистити і нарізати довгою соломкою. Збити яйце. В окремому посуді змішати гриби, перець, базилік і збите яйце. Додати сіль і перемішати.
курячий рулет з грибами і перцем - фото крок 3
3. Красиво викладіть начинку на середину кожного шматка м'яса.
курячий рулет з грибами і перцем - фото крок 4
4. Згорнути рулети і обв'язати ниткою, щоб не розкрутився. Після цього загорнути рулети в харчову плівку в кілька шарів. У каструлю налити воду і додати овочі і приправи, щоб вийшов смачний бульйон. На дно каструлі покласти тарілку і викласти туди рулети. Варити на слабкому вогні близько 40 хвилин.
курячий рулет з грибами і перцем - фото крок 5
5. Рулети зварилися. Зніміть плівку і мотузочки. Намажте сумішшю з меду і соєвого соусу і поставте в духовку на 20 хвилин. Духовку розігріти до 180 градусів. Нарізаємо рулет на скибочки і подаємо на стіл.

Схожі рецепти