Рулет курячий з грибами та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вже є вільна хвилинка, то чому б не порадувати своїх рідних смачною вечерею і не приготувати для них дивовижний курячий рулет з грибами і сиром, таке блюдо їм точно має сподобатися.
На жаль, час мені не завжди дозволяє приготувати для своїх домашніх щось дійсно смачне і незвичайне, але все ж пару хвилин на те, щоб зробити рулет курячий з грибами і сиром в домашніх умовах, я завжди знайду. Вся моя сім'я, а особливо чоловік, просто обожнює ці рулети, тому, коли я їх готую, все дуже радіють і знищують рулетики за лічені хвилини. Це не дивно, адже поєднання продуктів в цьому простому рецепті рулету курячого з грибами і сиром настільки ідеальне, що таке блюдо просто не може не сподобатися.
- Куряче філе - 800 грам
- Печериці - 400 грам
- Ситий твердий - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 50 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Почнем з того, що очистимо цибулю і наріжемо його чверть кільцями.
Наливаємо рослинне масло на сковороду і нагріваємо його, обсмажуємо цибулю на олії до прозорості.
Поки цибуля смажиться, промиваємо печериці та нарізаємо їх на невеликі шматочки. Викладаємо гриби на сковороду до цибулі, смажимо все разом на повільному вогні протягом 20-25 хвилин.
За цей час ми можемо підготувати куряче філе, для початку його слід ретельно промити, витерти насухо і відбити молоточком.
Після цього натираємо філе сіллю і меленим перцем, змащуємо кожен шматочок невеликою кількістю майонезу.
Коли гриби з цибулею обсмажити і трохи охолонуть, розкладаємо їх на філе.
Зверху посипаємо філе тертим сиром.
І звертаємо м'ясо рулетом, для міцності його можна закріпити зубочисткою.
На деко викладаємо лист фольги, а на нього кладемо наші рулетики, гарненько загортаємо їх у фольгу, ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку.
Через 30-40 хвилин деко необхідно дістати з духовки, розгорнути фольгу і змастити рулетики майонезом. Знову загортаємо їх у фольгу і ставимо в духовку ще на 10 хвилин.
Рулетики виходять неймовірно смачні і дуже соковиті, сподіваюся, вони вам сподобаються. Приємного всім апетиту!