Курячий рулет з гречкою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Курячий рулет з гречкою і грибами - блюдо гідне будь-якого святкового столу. При цьому готується просто і відносно швидко. Заходьте і дивіться рецепт!
Такий рулет підійде на обід або вечерю. Дуже смачно як в теплом, так і в холодному вигляді. Виходить ніжним, соковитим і ароматним. Подавайте рулет з гірчицею, хроном або кетчупом. Весь процес приготування докладно показаний і описаний покроково. Хай щастить!
- Куряче філе - 2 штуки
- Каша гречана - 300 грам
- Олія соняшникова - 30 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Печериці - 200 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Куряче філе помийте, висушіть паперовим рушником, зробіть надріз збоку, але не до кінця і розгорніть, як книжку. Накрийте харчової плівкою і обережно відбийте. Повинен вийде прямокутний пласт з кожного філе. Посоліть його на смак.
Зваріть гречану кашу, обов'язково її посоліть.
Морква, гриби і цибулю очистіть, помийте. Цибулю і гриби дрібно наріжте, а моркву натріть на тертці. Викладіть в сковороду з соняшниковою олією і обсмажте протягом 10-15 хвилин, помішуючи, до готовності.
Додайте цибулю з морквою і грибами в кашу, перемішайте.
Кашу з грибами викладіть на відбите філе і рівномірно розподіліть.
Філе з кашею акуратно згорніть рулетом. Загорніть щільно в харчову плівку, надаючи рулету форму циліндра.
Готуйте рулет в пароварці 30-35 хвилин.
Готовий рулет наріжте і подавайте до столу.