Рулет з індички з гречкою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пропоную вам приготувати відмінне блюдо - рулет з індички з гречкою. Дуже ситне, красиве і легке в приготуванні блюдо. Ваші гості будуть в захваті! Спробуйте, не пошкодуєте!
М'ясо індички - нежирне, корисне, а вже про користь гречки і печінки все чули неодноразово. Такий рулет виходить дуже соковитий, незважаючи на те, що м'ясо індички сухувато. Завдяки грибам, соку, аромату, який вони видають, гречка і печінку, чудесно гармонируя, надають начинці такого рулету незабутній смак. Дуже рекомендую приготувати такий рулет. Його можна подати і на святковий стіл, і побалувати своїх домочадців в будні.
- М'ясо індички - 1, 5 кілограма
- Гречка - 150 грам
- Гриби - 300 грам
- Куряча печінка - 300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Приправа для грибів - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Цибуля - 2 штуки
- Перець чилі - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Цибуля наріжте дрібними кубиками, обсмажте його на вершковому і рослинному маслі до прозорості.
Коли цибуля стане прозорою, надішліть смажитися гриби.
Курячу печінку обсмажити на іншій сковороді. Пріравьте сіллю і перцем за смаком.
Змішайте печінку, відварну гречку і обсмажені гриби.
М'ясо індички Слейка відбийте, розкладіть м'ясо на кухонній дошці, викладіть на нього начинку.
Поверніть індичку рулетом, перекладіть рулет на фольгу. Фольгу акуратно загорніть в кілька шарів. Запікайте протягом 60 хвилин при 180 градусах.