Баранина з гречкою
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте простий, але смачний варіант швидкого обіду для всієї родини? Тоді пропоную вам універсальний рецепт приготування баранини з гречкою. Гаситися все разом, виходить ситно, ароматний і смачний!
Взагалі, як ви можете помітити, я в цьому рецепті приготування баранини з гречкою "позичила" технологію готування у різотто. Але ж так набагато простіше, вам не здається? Менше посуду бруднити, та й гречка, коли гарненько обжарится, набуває якийсь особливий горіховий аромат, який надає нові нотки такому, здавалося б, банального страви, як баранина з гречкою в домашніх умовах! Так що рекомендую спробувати!
- Баранина - 600 грам
- Гречка - 1 Склянка
- Окріп - 2 склянки
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Спеції - 1 За смаком
1. На рослинному маслі обсмажити спочатку баранину шматочками. Солимо, перчим, додамо лук півкільцями. roza_ker, поки цибуля не стане м'яким.
2. Додамо промиту гречку, і ще трохи обсмажити все разом. Паралельно підготуємо окріп.
3. Коли всі інгредієнти добре обсмажити, - заливаємо окропом, зменшуємо вогонь до мінімального. Додамо подрібнений часник і спеції за смаком. Тримаємо під кришкою до готовності.
4. Смачного!