Рецепт Курячий суп з гречкою фото

Курячий суп з гречкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка , Крупи , Гречка
Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ви коли небудь їли курячий суп з гречкою? Якщо ні - дуже рекомендую приготувати. Зробіть свій повсякденний раціон, приготувавши цей чудовий ситний і ароматний супчик!

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування курячого супу з гречкою. Як правило, в курячий бульйон додають локшину, макаронні вироби або рис. А ви пробували курячий суп з гречкою? Це дуже приємне на смак поєднання, я вже не кажу про користь. До того ж на сьогоднішній день, коли ціни крупи стали досить високими, нагодувати велику сім'ю звичайної гречаною кашею вельми складно. Приготуйте цей чудовий супчик!

  • Картопля - 4 штуки
  • Курячий стегенце - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кріп - 0, 5 штуки (пучок)
  • Перець мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Крупа гречана - 0, 5 склянки
  • Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 щіпка
курячий суп з гречкою - фото крок 1
Курячий окорок ретельно промийте і покладіть в каструлю, об'ємом 2 L. Додайте щіпку солі, лавровий лист, перець і зубчик часнику. Залийте все водою і поставте варитися на повільному вогні. Варити 40 хвилин з моменту закипання.
курячий суп з гречкою - фото крок 2
Моркву натріть на тертці, цибулю дрібно поріжте.
курячий суп з гречкою - фото крок 3
Обсмажте овочі на рослинному маслі до золотистого кольору.
курячий суп з гречкою - фото крок 4
Картоплю ріжемо кубиками.
курячий суп з гречкою - фото крок 5
Гречану крупу перед варінням обов'язково промийте холодною водою.
курячий суп з гречкою - фото крок 6
Бульон сварился, виймаємо курку і перебираємо її, потім повертаємо назад в бульйон. Кладемо картоплю та гречку. Варимо 20 хвилин, до готовності картоплі.
курячий суп з гречкою - фото крок 7
Коли звариться картопля, додайте зажарку. Проваріть ще кілька хвилин і зніміть суп з вогню. Дайте йому настоятися під кришкою і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти