Курячий суп з гречкою
(покроковий рецепт з фото)
Ви коли небудь їли курячий суп з гречкою? Якщо ні - дуже рекомендую приготувати. Зробіть свій повсякденний раціон, приготувавши цей чудовий ситний і ароматний супчик!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування курячого супу з гречкою. Як правило, в курячий бульйон додають локшину, макаронні вироби або рис. А ви пробували курячий суп з гречкою? Це дуже приємне на смак поєднання, я вже не кажу про користь. До того ж на сьогоднішній день, коли ціни крупи стали досить високими, нагодувати велику сім'ю звичайної гречаною кашею вельми складно. Приготуйте цей чудовий супчик!
- Картопля - 4 штуки
- Курячий стегенце - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кріп - 0, 5 штуки (пучок)
- Перець мелений - 0, 5 чайних ложки
- Крупа гречана - 0, 5 склянки
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 щіпка
Курячий окорок ретельно промийте і покладіть в каструлю, об'ємом 2 L. Додайте щіпку солі, лавровий лист, перець і зубчик часнику. Залийте все водою і поставте варитися на повільному вогні. Варити 40 хвилин з моменту закипання.
Моркву натріть на тертці, цибулю дрібно поріжте.
Обсмажте овочі на рослинному маслі до золотистого кольору.
Картоплю ріжемо кубиками.
Гречану крупу перед варінням обов'язково промийте холодною водою.
Бульон сварился, виймаємо курку і перебираємо її, потім повертаємо назад в бульйон. Кладемо картоплю та гречку. Варимо 20 хвилин, до готовності картоплі.
Коли звариться картопля, додайте зажарку. Проваріть ще кілька хвилин і зніміть суп з вогню. Дайте йому настоятися під кришкою і подавайте до столу. Смачного!