Пісний суп з гречкою
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами простим рецептом пісного супу з гречкою. Тим, хто дотримується дієти, постить в силу релігійних переконань, і просто любить легкі перші страви, спробувати треба обов'язково! смачно!
Перед вами - простий рецепт пісного супу з гречкою, і я з радістю вам розповім, як приготувати це перша страва. Виходить супец легким, але в міру ситним, і його основна перевага якраз в тому, що він не містить зайвих калорій, так що ви можете його їсти без Зарен совісті - він дуже корисний і дієтичний!
- Бульйон овочевий - 10 склянок
- Гречка - 5 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Печериці - 10 штук
- Зелень - 1 пучок
- Спеції - За смаком
1. На рослинному маслі обжарм гриби з цибулею. Бульйон доводимо до кипіння і опускаємо в нього гриби з цибулею разом із залишками масла
2. Коли закипить - зменшимо вогонь, додамо подрібнену моркву і порізану картоплю.
3. Коли знову закипить, і картопля майже готова, додаємо промиту гречку (у мене біла необсмаженого), а також спеції за смаком і зелень.
4. На маленькому вогні доводимо до готовності, а потім розливаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу!