Курячий рулет з сиром і руколою
(покроковий рецепт з фото)
Всього за якихось 15-20 хвилин пропоную вам зробити приголомшливо апетитне, смачне і корисне гаряче блюдо. Я навчу, як приготувати курячий рулет з сиром і руколою. Рекомендую рецепт на замітку!
Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що рулет можна зробити один великий або відразу порційних. Другий варіант мені подобається більше, та й часу на кухні він займає мінімум. У начинці в даному випадку використовується козячий сир, але ви можете взяти і будь-який інший, який вам до душі. Попередня обсмажування і запікання роблять курочку м'якої, соковитою і зберігає рум'яної скоринки.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Рукола - 100 грам
- Козиний сир - 100 грам
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Насамперед включіть її, нехай гріється до 220 градусів. Курочку вимийте, обсушити, відбийте під харчовою плівкою акуратно.
2. Підсолити трохи і поперчіть за смаком. Викладіть жменю руколи і сир.
3. Акуратно згорніть рулетик, закріпіть його зубочистками.
4. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом (бажано таку, яку потім можна відправити в духовку) і обсмажте на сильному вогні до рум'яності. Після відправте в духовку і доведіть до повної готовності (10-12 хвилин).
5. Курячий рулет з сиром і руколою готовий. Смачного!