Пиріг з руколою, сьомгою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Це ніжний, соковитий і смачний пиріг. На його приготування піде зовсім небагато часу. Але ще швидше він буде з'їдений: гарантую!
Дуже смачний пиріг! Замісити тісто з борошна, маргарину, цедри і перцю. Дайте йому трохи постояти в холодильнику, потім помістіть його в форму і відправте на 10 хвилин в духовку. Потім викладіть на тісто сьомгу, цибуля, rukkolu. Залийте сумішшю з яєць, молока і тертого сиру. Випікайте пиріг у духовці протягом 35 хвилин, а потім подавайте на стіл. Смачного!
- Борошно - 350 грам
- Сьомга - 300 грам
- Тертий сир - 100 грам
- Маргарин - 100 грам
- Рукола - 50 грам
- Вода - 50 мілілітрів
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Стебло зеленої цибулі - 5 штук
- Цедра лимону - 3 Ст. Ложки
- Чорний перець - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Змішайте маргарин, цедру, перець і борошно. Замісити тісто. Дайте йому півгодини постояти в холодильнику, потім викладіть його в форму, проколіть в декількох місцях виделкою. Розігрійте духовку до 200 градусів, і Відведіть туди форму з тестом на 10 хвилин.
Потім викладіть на тісто порізану сьомгу.
Потім подрібнені зелену цибулю і рукколу. Злегка збийте яйця, додайте молоко, тертий сир і сіль. Перемішайте, і залийте пиріг цією сумішшю. Надішліть в духовку на 35 хвилин. Готовий пиріг можна відразу подавати на стіл.