Рецепт Пиріг з руколою, сьомгою і сиром фото

Пиріг з руколою, сьомгою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто, Риба та морепродукти, Зелень, Сьомга, Рукола
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Це ніжний, соковитий і смачний пиріг. На його приготування піде зовсім небагато часу. Але ще швидше він буде з'їдений: гарантую!

Дуже смачний пиріг! Замісити тісто з борошна, маргарину, цедри і перцю. Дайте йому трохи постояти в холодильнику, потім помістіть його в форму і відправте на 10 хвилин в духовку. Потім викладіть на тісто сьомгу, цибуля, rukkolu. Залийте сумішшю з яєць, молока і тертого сиру. Випікайте пиріг у духовці протягом 35 хвилин, а потім подавайте на стіл. Смачного!

  • Борошно - 350 грам
  • Сьомга - 300 грам
  • Тертий сир - 100 грам
  • Маргарин - 100 грам
  • Рукола - 50 грам
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Стебло зеленої цибулі - 5 штук
  • Цедра лимону - 3 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
пиріг з руколою, сьомгою і сиром - фото крок 1
Змішайте маргарин, цедру, перець і борошно. Замісити тісто. Дайте йому півгодини постояти в холодильнику, потім викладіть його в форму, проколіть в декількох місцях виделкою. Розігрійте духовку до 200 градусів, і Відведіть туди форму з тестом на 10 хвилин.
пиріг з руколою, сьомгою і сиром - фото крок 2
Потім викладіть на тісто порізану сьомгу.
пиріг з руколою, сьомгою і сиром - фото крок 3
Потім подрібнені зелену цибулю і рукколу. Злегка збийте яйця, додайте молоко, тертий сир і сіль. Перемішайте, і залийте пиріг цією сумішшю. Надішліть в духовку на 35 хвилин. Готовий пиріг можна відразу подавати на стіл.

Схожі рецепти