Салат з руколою і сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з руколою і сьомгою подавайте на святковий стіл в якості закуски. Такий салат виходить свіжим, ситним, яскравим. Подавати його раджу порційно. А готуватися він просто і швидко. Пробуємо!
Салат з руколою і сьомгою готується вкрай просто. Поріжте всі інгредієнти, розподіліть на тарілці, збризніть олією і бальзамічним оцтом. Пальчики оближете!
- Рукола, пучок - 2 штуки
- Копчена сьомга - 80 грам
- Авокадо - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Грецькі горіхи - За смаком
- Йогурт натуральний - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія або горіхове - 3 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Сир пармезан - За смаком
1. Промиту і просушену рукколу викладіть на тарілки.
2. Розріжте і виделкою витягніть з шкірки авокадо, змішайте з йогуртом і викладіть на рукколу. Помідори промийте, поріжте на чотири частини і також викладіть в тарілку.
3. Сьомгу порвіть або поріжте смужками, покладіть на тарілку, збризніть рибу бальзамічним оцтом і олією.
4. Прикрасьте салат горіхами і тонкими пластинками пармезану. Салат готовий! Смачного!