Піца з сиром з козиного молока і руколою
(покроковий рецепт з фото)
Піцу люблять і дорослі і діти. Пропоную приготувати ще один варіант простий річної піци. Нічого зайвого: тільки сир і помідори, а ще свіжа рукола. А особливу родзинку їй надає соус песто.
Ви цілком можете не готувати тісто самі, а взяти вже готову основу для піци. Козиний сир, звичайно, можна замінити на звичайний, а руколу на будь-яку свіжу зелень. Пробуйте!
- Молоко тепле - 100 мілілітрів (тісто)
- Яйце - 1 штука (тісто)
- Сіль - 1/2 чайних ложки (тісто)
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка (тісто)
- Борошно - 1, 5 склянки (тісто)
- Цукор - 1 Чайна ложка (тісто)
- Соус песто - 6 Ст. Ложок
- Помідори - 2 штуки
- Козиний сир - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Свіжа рукола - 1 Склянка
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
1. У тепле молоко додайте цукор, дріжджі і дочекайтеся пінної шапочки. Додайте інші інгредієнти і замісити тісто. Залиште на 30 хвилин в теплому місці і дайте підійти.
2. На пергаменті сформуйте коло. Змастіть основу оливковою олією.
3. Розподіліть по поверхні основи соус песто.
4. Викладіть часточки помідора і посипте часником.
5. Покришите на помідори сир.
6. Випікайте в розігрітій до 180 градусах духовці близько 15 хвилин. Дайте трохи охолонути і подавайте зі свіжою руколою. Смачного!