Котлети з квасолею, перцем і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Цікаві і незвичні котлети з ароматом перцю і сиру. У міру гострі, пікантні. Із серії «два в одному», гарнір до таких котлет не потрібно. Приготуйте, можливо, це саме те, що вам потрібно! Тим більше, що котлети смачні і гарячими, і холодними!
Змішані котлети вимагають обов'язкового додавання яйця і ретельного вимішування. Для панірування можна використовувати дрібні вівсяні або мультизлаковий пластівці, висівки або звичайні сухарі. Котлетки виходять дуже смачними і соковитими.
- Фарш - 400 грам
- Цибуля зелена - 1/2 пучка
- Перець маринований - 2-3 штук (солодкий і гострий на смак)
- Квасоля консервована - 240 грам (краще біла)
- Сир твердий - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Картопляні пластівці - 1 Склянка (для панірування)
Змішайте фарш (я брала качиний, він тут дуже хороший), дрібно нарізану зелену цибулю, маринований перець і тертий сир. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте трохи чебрецю.
Вбийте яйце і додайте консервовану або відварну квасоля, попередньо її обсушивши. Добре перемішайте.
Вологими руками сформуйте не надто великі котлети і гарненько запаніруйте в сухих картопляних пластівцях.
Викладіть котлети на деко, застелене пергаментом і запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 15, до рум'яної скоринки і готовності котлет.
Викладіть котлети на деко, застелене пергаментом і запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 15, до рум'яної скоринки і готовності котлет.
Подавайте котлети на салатних листках, додавши свіжі овочі.