Рецепт Котлети з квасолею, перцем і сиром фото

Котлети з квасолею, перцем і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Цікаві і незвичні котлети з ароматом перцю і сиру. У міру гострі, пікантні. Із серії «два в одному», гарнір до таких котлет не потрібно. Приготуйте, можливо, це саме те, що вам потрібно! Тим більше, що котлети смачні і гарячими, і холодними!

Опис приготування:

Змішані котлети вимагають обов'язкового додавання яйця і ретельного вимішування. Для панірування можна використовувати дрібні вівсяні або мультизлаковий пластівці, висівки або звичайні сухарі. Котлетки виходять дуже смачними і соковитими.

  • Фарш - 400 грам
  • Цибуля зелена - 1/2 пучка
  • Перець маринований - 2-3 штук (солодкий і гострий на смак)
  • Квасоля консервована - 240 грам (краще біла)
  • Сир твердий - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Картопляні пластівці - 1 Склянка (для панірування)
котлети з квасолею, перцем і сиром - фото крок 1
Змішайте фарш (я брала качиний, він тут дуже хороший), дрібно нарізану зелену цибулю, маринований перець і тертий сир. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте трохи чебрецю.
котлети з квасолею, перцем і сиром - фото крок 2
Вбийте яйце і додайте консервовану або відварну квасоля, попередньо її обсушивши. Добре перемішайте.
котлети з квасолею, перцем і сиром - фото крок 3
Вологими руками сформуйте не надто великі котлети і гарненько запаніруйте в сухих картопляних пластівцях.
Викладіть котлети на деко, застелене пергаментом і запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 15, до рум'яної скоринки і готовності котлет.
котлети з квасолею, перцем і сиром - фото крок 4
Подавайте котлети на салатних листках, додавши свіжі овочі.

Схожі рецепти