Рецепт Котлети з болгарським перцем і «особливим» соусом фото

Котлети з болгарським перцем і «особливим» соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Котлетки, пюре.. Мені здається, це одне з найтепліших спогадів дитинства! А тепер і мої хлопці люблять це блюдо! Хочу запропонувати вам цікавий рецепт приготування котлет і смачний соус!

Опис приготування:

В оригінальному рецепті"На особливу" соусу до котлет кладуть цибулю-шалот. Але знайти його взимку проблемно, тому я додала в соус свіжий зелений цибулька. Думаю, вийшло не менш смачний. В котлети, крім свіжого болгарського перцю, можете додати ще щіпку меленої паприки. А тепер запрошую подивитися, як приготувати котлети з болгарським перцем і"Особливим" соусом.

  • Фарш м'ясний - 1 кілограм (в ідеалі - яловичий)
  • Перець болгарський солодкий - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Білок яйця - 2 штуки (сирої)
  • Петрушка - За смаком (можна заморожену)
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Масло оливкове - За смаком (для смаження)
  • Майонез - 5 Ст. Ложок (тМ Махеев', тут і далі вказані інгредієнти для соусу)
  • Оцет бальзамічний - 30 мілілітрів
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля зелена - За смаком (або 0, 5 цибулини цибулі-шалот)
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
котлети з болгарським перцем і
Почнемо з приготування котлет! Ось наші головні інгредієнти. Петрушку я взяла заморожену.
котлети з болгарським перцем і
Перець і часник очистіть і помийте. Пробийте в блендері шматочки часнику, перцю і петрушку. Додайте отриману масу в фарш. Також додайте сирий білок двох яєць. Ретельно перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком.
котлети з болгарським перцем і
З фаршу сформуйте котлети, обваляйте в борошні й обсмажте на суміші оливкової та вершкового масла. Дивну корочку м'ясних страв дає тільки жарка на оливковій олії.
котлети з болгарським перцем і
Поки смажаться котлети, приготуємо соус. Ось такий смачний набір інгредієнтів нам знадобиться. Рекомендую використовувати майонез від ТМ Махеев'.
котлети з болгарським перцем і
Оливкова олія збийте міксером з бальзаміком.
котлети з болгарським перцем і
Потім додайте майонез і збийте ще раз. Посоліть і поперчіть за смаком.
котлети з болгарським перцем і
Додайте дрібно рубаний лук і перемішайте! "Особливий" соус готовий! Подавайте з гарячими котлетами і картопляним пюре!
котлети з болгарським перцем і
Смачного!

Схожі рецепти