Курячі котлети з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Солодкий болгарський перець, ніжний курячий фарш і крапелька тертого сиру - відмінне блюдо не тільки на вечерю чи обід, але і на святковий стіл. Рецепт курячих котлет з перцем дуже простий - переконайтеся!
Для приготування курячих котлет з перцем використовуйте солодкий болгарський - він надає незабутню солодку пікантність котлет. Також не забуваємо про сир: він повинен бути твердим, а пармезан. Куряче філе ви завжди можете замінити готовим фаршем, або курячими грудками. Чи не журіться зелений: петрушка, кріп, базилік - відмінно гармонують з куркою і перцем. Словом, читайте рецепт курячих котлет з перцем - там все докладно розписано!
- Куряче філе - 500 грам
- Хліб - 200 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Сир - 150 грам
- Цибуля зелена - 100 грам
- Панірувальні сухарі - 150 грам
- Болгарський перець - 200 грам
- Зелень - За смаком
Приготуйте фарш.
Замочіть хліб в молоці. Сир натріть на тертці, болгарський перець дрібно наріжте. І цибуля теж.
Подрібніть зелень.
Змішуємо овочі з фаршем.
Додаємо спеції і вимочений хліб.
Формуємо котлети і обвалюють їх в сухарях.
Смажимо з двох сторін в маслі хвилин 10.
Готовий котлети найкраще подавати прямо з печі. Смачного)