Курячі котлети з зеленим перцем
(покроковий рецепт з фото)
Чи збираєтеся робити котлети? Зверніть увагу на цей пікантний і смачний рецепт, як приготувати курячі котлети з зеленим перцем. Відмінне доповнення до гречки, рису або гарніру з картоплі.
Варіацій приготування котлет багато. Можна зробити з м'яса або з фаршу. Рекомендую не купувати готовий, а зробити його самостійно, тим більше що цей процес не займе багато часу. Можете змолоти його в м'ясорубці або нарубати ножем. Обсмажити котлети можна на сковороді або запекти в духовці.
- Куряча грудка - 480 грам
- Яйця - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Червона цибуля - 0, 5 штуки
- Зелений перець - 1 штука
- Халапеньо - 1 штука
- Вапно - 1 штука (сік і tsedra)
- Мелений тмин - 1 Чайна ложка
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Braai - 1 пучок
- Рослинна олія - За смаком
1. Вимийте перець, викладіть його на деко і відправте в розігріту до 250 градусів духовку на 10-15 хвилин.
2. Видаліть перець з духовки і покладіть його в пакет, гарненько загорніть і залиште на 10-15 хвилин.
3. Розгорніть пакет і зніміть шкірку, нарубати дрібно м'якоть.
4. Нарубаєте дрібно курячу грудку, змішайте її з печеним перцем, подрібненим червоною цибулею і подрібненим халапеньйо, додайте яйце, сік і цедру одного лайма, часниковий порошок, сіль, кмин і мелений перець, подрібнену кінзу.
5. Додайте до м'ясного фаршу панірувальні сухарі і залиште готовий фарш на кілька хвилин.
6. Отщіпніте невелику частину фаршу і сформуйте круглі котлетки.
7. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть котлети, обсмажуйте близько 5-7 хвилин з кожного боку.
8. Подавайте котлетки гарячими, такі відмінно підходять для бургерів.