Салат з перцем і зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом, як приготувати салат з перцем і зеленим горошком. Це дуже простий, але яскравий салат зі свіжих овочів, який відмінно підійде для обіду або вечері.
Для цього рецепта я використовую заморожений зелений горошок, але його можна замінити звичайним консервованим. Заправити салат можна соєвої сметаною або оливковою олією.
- Болгарський перець - 1 штука
- Зелений горошок - 150 грам
- Огірок - 1-2 штук
- Зелена цибуля - За смаком
- Сіль - За смаком
- Соєвий майонез - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Заморожений горошок залийте гарячою водою і залиште на 5 хвилин.
Огірок і перець наріжте кубиками, зелену цибулю дрібно порубати.
З'єднайте всі інгредієнти в мисці, заправте соєвим майонезом і посоліть за смаком.
Салат з перцем і зеленим горошком готовий, смачного!