Рецепт Салат з корейською морквою і квасолею фото

Салат з корейською морквою і квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Цей салат із серії"на швидку руку" . Готується він дуже швидко при наявності готової морквини. Її можна купити в магазині, а можна і самостійно заготовити про запас.

Опис приготування:

Відваріть квасоля для салату. Змішайте з морквою і улюбленими спеціями, заправте салат олією. Щоб салат був більш ароматним, використовуйте масло холодного віджиму, нерафінована. Охолодіть салат в холодильнику. Хай щастить!

  • Фасоль стручковая - 150 грам
  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
салат з корейською морквою і квасолею - фото крок 1
Підготуємо продукти. Квасоля потрібно вимити. Відрізати хвостики. Закип'ятіть в каструлі воду для варіння квасолі.
салат з корейською морквою і квасолею - фото крок 2
Поріжте квасоля невеликими шматочками. Солона вода. Відваріть квасоля до готовності (7-8 хвилин). Відкиньте на сито, щоб вода стекла.
салат з корейською морквою і квасолею - фото крок 3
З'єднайте в салатник квасоля і морква. Якщо потрібно, додайте сіль і перець. Заправте салат олією.
салат з корейською морквою і квасолею - фото крок 4
Готовий салат поставте в холодильник на час, щоб він охолов. Подавайте до столу. Приємного!

Схожі рецепти