Салат з корейською морквою і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.
Цей салат із серії"на швидку руку" . Готується він дуже швидко при наявності готової морквини. Її можна купити в магазині, а можна і самостійно заготовити про запас.
Опис приготування:
Відваріть квасоля для салату. Змішайте з морквою і улюбленими спеціями, заправте салат олією. Щоб салат був більш ароматним, використовуйте масло холодного віджиму, нерафінована. Охолодіть салат в холодильнику. Хай щастить!
- Фасоль стручковая - 150 грам
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Підготуємо продукти. Квасоля потрібно вимити. Відрізати хвостики. Закип'ятіть в каструлі воду для варіння квасолі.
Поріжте квасоля невеликими шматочками. Солона вода. Відваріть квасоля до готовності (7-8 хвилин). Відкиньте на сито, щоб вода стекла.
З'єднайте в салатник квасоля і морква. Якщо потрібно, додайте сіль і перець. Заправте салат олією.
Готовий салат поставте в холодильник на час, щоб він охолов. Подавайте до столу. Приємного!