Салат з цукіні 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Салат з цукіні - легкий овочевий салат, приготований в азіатському стилі. Салат має кілька особливостей - м'ясне асорті, заправку і додавання смаженого арахісу. Спробуйте, виходить чудово!
Дуже смачне блюдо в азіатському стилі - салат з цукіні - це чудова обідня закуска. Я не люблю цей салат подавати як гарнір. Швидше я подаю його як аперитив перед першим і основним стравами, так би язикати, для розминки. Але іноді, в спекотні дні, одного салату з цукіні цілком вистачає, щоб вгамувати голод. Дуже раджу спробувати приготувати салат з цукіні з даного рецептом - вам напевно сподобається. Якщо якихось інгредієнтів у вас немає - можете сміливо замінювати схожими. Хай щастить! 
- Cukini - 250 грам
 - Морква - 120 грам
 - Огірки - 100 грам
 - Чилі перець - 1 штука
 - Часник - 1 зубчик
 - Вапно - 1 штука
 - М'ята - 5 грам
 - Базилік - 10 грам
 - Braai - 10 грам
 - Смажений арахіс - 30 грам
 - Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
 - Устричний соус - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
 - Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
 - Цукор - 5 грам
 

Підготуємо всі необхідні інгредієнти для приготування смачного салату з цукіні.

За допомогою Овочечистка тонкими пластинами уздовж нарізаємо огірок, цукіні до насіння (насіння не потрібні) і очищену від шкірки морква.

Потім в каструлю наливаємо приблизно літр води, доводимо до кипіння і кладемо в воду морква. Ff про Blanshiruem 30 секунд, потім додаємо цукіні і бланшируємо ще стільки ж. Потім перекладаємо овочі в друшляк, промиваємо під холодною водою і просушують.

Потім видавлюємо фреш половини лайма. Часник очищаємо і поділяємо навпіл. Одну половину пропускаємо через прес, іншу дуже дрібно нарізаємо.

У зручну миску наливаємо 20 мл оливкової олії. До нього додаємо соєвий і устричний соуси, часник, свіжий лайм, кунжутну олію, дрібно нарізаний перець чилі, цукор і все гарненько збиваємо вінчиком або виделкою.

У салатницю складаємо городину, заливаємо заправкою і даємо настоятися їм протягом 3 хвилин.

Зелень поділяємо на листочки, відрізаючи стеблинки. Арахіс рубаємо у велику крихту. Потім в салат додаємо базилік і м'яту. Все перемішуємо.

Викладаємо салат по тарілочках. Посипаємо арахісом прикрашаємо кінзою і подаємо до столу. Смачного!