Рецепт Салат з беконом і грибами фото

Салат з беконом і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Гриби , Бекон
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Салат з беконом і грибами виходить вишуканим, цікавим за смаком і яскравим з оформлення. До свіжим печериць і смаженого бекону додамо свіжий салат, синій цибуля, сир з цвіллю, помідори і спеції.

Опис приготування:

Як приготовити салат з беконом і грибами?

1. Бекон наріжте смужками і обсмажте на середньому вогні в сковороді. Викладіть обсмажений бекон на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

2. Печериці нам знадобляться свіжі. Промийте їх, очистіть, наріжте тонкими пластинками і збризніть лимонним соком.

3. Салатний мікс промийте і просушіть на паперовому рушнику.

4. Помідор промийте, виріжте плодоніжки і наріжте невеликими кубиками.

5. Синій цибулю почистіть і наріжте тонкими півкільцями.

6. Сир з блакитною цвіллю подрібніть. Можна, можливо - в руках. Він кришиться.

7. Із вказаної кількості інгредієнтів сформуємо 3-4 порцій салату. Приготуйте великі тарілки. Викладіть салатний мікс, помідори, гриби, бекон, посипте все сиром, зверху покладіть лука і збризніть оливковим маслом. Поперчіть свіжомеленим перцем, а сіль краще подати до столу.

Салат з беконом і грибами готовий!

Смачного!

  • Бекон, скибочки - 10 штук
  • Печериці - 12 штук
  • Салатний мікс, пучок - 3 штуки
  • Синій цибулю - 1-2 штук
  • Помідор - 1-2 штук
  • Сир з блакитною цвіллю - 80-100 грам
  • Масло оливкове - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
Як приготовити салат з беконом і грибами?

1. Бекон наріжте смужками і обсмажте на середньому вогні в сковороді. Викладіть обсмажений бекон на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

2. Печериці нам знадобляться свіжі. Промийте їх, очистіть, наріжте тонкими пластинками і збризніть лимонним соком.

3. Салатний мікс промийте і просушіть на паперовому рушнику.

4. Помідор промийте, виріжте плодоніжки і наріжте невеликими кубиками.

5. Синій цибулю почистіть і наріжте тонкими півкільцями.

6. Сир з блакитною цвіллю подрібніть. Можна, можливо - в руках. Він кришиться.

7. Із вказаної кількості інгредієнтів сформуємо 3-4 порцій салату. Приготуйте великі тарілки. Викладіть салатний мікс, помідори, гриби, бекон, посипте все сиром, зверху покладіть лука і збризніть оливковим маслом. Поперчіть свіжомеленим перцем, а сіль краще подати до столу.

Салат з беконом і грибами готовий!

Смачного!

Схожі рецепти