Салат з беконом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Салат з беконом і грибами виходить вишуканим, цікавим за смаком і яскравим з оформлення. До свіжим печериць і смаженого бекону додамо свіжий салат, синій цибуля, сир з цвіллю, помідори і спеції.
Як приготовити салат з беконом і грибами?
1. Бекон наріжте смужками і обсмажте на середньому вогні в сковороді. Викладіть обсмажений бекон на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
2. Печериці нам знадобляться свіжі. Промийте їх, очистіть, наріжте тонкими пластинками і збризніть лимонним соком.
3. Салатний мікс промийте і просушіть на паперовому рушнику.
4. Помідор промийте, виріжте плодоніжки і наріжте невеликими кубиками.
5. Синій цибулю почистіть і наріжте тонкими півкільцями.
6. Сир з блакитною цвіллю подрібніть. Можна, можливо - в руках. Він кришиться.
7. Із вказаної кількості інгредієнтів сформуємо 3-4 порцій салату. Приготуйте великі тарілки. Викладіть салатний мікс, помідори, гриби, бекон, посипте все сиром, зверху покладіть лука і збризніть оливковим маслом. Поперчіть свіжомеленим перцем, а сіль краще подати до столу.
Салат з беконом і грибами готовий!
Смачного!
- Бекон, скибочки - 10 штук
- Печериці - 12 штук
- Салатний мікс, пучок - 3 штуки
- Синій цибулю - 1-2 штук
- Помідор - 1-2 штук
- Сир з блакитною цвіллю - 80-100 грам
- Масло оливкове - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
1. Бекон наріжте смужками і обсмажте на середньому вогні в сковороді. Викладіть обсмажений бекон на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
2. Печериці нам знадобляться свіжі. Промийте їх, очистіть, наріжте тонкими пластинками і збризніть лимонним соком.
3. Салатний мікс промийте і просушіть на паперовому рушнику.
4. Помідор промийте, виріжте плодоніжки і наріжте невеликими кубиками.
5. Синій цибулю почистіть і наріжте тонкими півкільцями.
6. Сир з блакитною цвіллю подрібніть. Можна, можливо - в руках. Він кришиться.
7. Із вказаної кількості інгредієнтів сформуємо 3-4 порцій салату. Приготуйте великі тарілки. Викладіть салатний мікс, помідори, гриби, бекон, посипте все сиром, зверху покладіть лука і збризніть оливковим маслом. Поперчіть свіжомеленим перцем, а сіль краще подати до столу.
Салат з беконом і грибами готовий!
Смачного!