Салат «пармезан»
(покроковий рецепт з фото)
Салат італійської кухні готується швидко, дуже легко. Відмінно підійде для легкого перекусу або вечері. Сир пармезан в салаті відмінно поєднується з овочами.
Салат дуже швидко готується, не вимагає особливих зусиль. Незвичайний салат, з споконвічно італійських поєднань сиру і помідорів, перенесе вас ненадовго в саме серце Італії. У поєднанні з охолоджений келихом білого вина, Смак "пармезан" буде невимовним і насиченим. Покрокове керівництво, як приготувати салат "пармезан", представлено нижче, приємного приготування!
- Листя салату - 1 пучок
- Помідор - 5 штук
- Пармезан - 150 грам
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
1
Промиваємо овочі і листя салату дуже ретельно. Далі беремо гарне блюдо, на якому будемо формувати наш салат.
2
На дно блюда викладаємо листя салату. Зверху викладаємо порізані середніми шматочками помідори.
3
Після цього трьом сир на крупній тертці і додаємо до помідорів. Солимо і заправляємо салат оливковою олією.
4
Смачного!