Рецепт Салат «пармезан» фото

Салат «пармезан»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Помідор, Пармезан
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати, Солоне

Салат італійської кухні готується швидко, дуже легко. Відмінно підійде для легкого перекусу або вечері. Сир пармезан в салаті відмінно поєднується з овочами.

Салат дуже швидко готується, не вимагає особливих зусиль. Незвичайний салат, з споконвічно італійських поєднань сиру і помідорів, перенесе вас ненадовго в саме серце Італії. У поєднанні з охолоджений келихом білого вина, Смак "пармезан" буде невимовним і насиченим. Покрокове керівництво, як приготувати салат "пармезан", представлено нижче, приємного приготування!

  • Листя салату - 1 пучок
  • Помідор - 5 штук
  • Пармезан - 150 грам
  • Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
1
Промиваємо овочі і листя салату дуже ретельно. Далі беремо гарне блюдо, на якому будемо формувати наш салат.
2
На дно блюда викладаємо листя салату. Зверху викладаємо порізані середніми шматочками помідори.
3
Після цього трьом сир на крупній тертці і додаємо до помідорів. Солимо і заправляємо салат оливковою олією.
4
Смачного!

Схожі рецепти