Рецепт Салат «пармезан» фото

Салат «пармезан»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Помідор , Пармезан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати , Солоне
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Салат італійської кухні готується швидко, дуже легко. Відмінно підійде для легкого перекусу або вечері. Сир пармезан в салаті відмінно поєднується з овочами.

Опис приготування:

Салат дуже швидко готується, не вимагає особливих зусиль. Незвичайний салат, з споконвічно італійських поєднань сиру і помідорів, перенесе вас ненадовго в саме серце Італії. У поєднанні з охолоджений келихом білого вина, Смак "Пармезан" буде невимовним і насиченим. Покрокове керівництво, як приготувати салат"Пармезан" , представлено нижче, приємного приготування!

  • Листя салату - 1 пучок
  • Помідор - 5 штук
  • Пармезан - 150 грам
  • Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
1
Промиваємо овочі і листя салату дуже ретельно. Далі беремо гарне блюдо, на якому будемо формувати наш салат.
2
На дно блюда викладаємо листя салату. Зверху викладаємо порізані середніми шматочками помідори.
3
Після цього трьом сир на крупній тертці і додаємо до помідорів. Солимо і заправляємо салат оливковою олією.
4
Смачного!

Схожі рецепти