Рецепт Салат «опера» фото

Салат «опера»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Морква , Шинка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Цей рецепт приготування салату"Опера" - "одомашенная" версія цього шедевра. Я його пробувала в ресторані, але там була і строганина, і селера, - на любителя, словом, тому я дещо змінила!

Опис приготування:

Такий простий рецепт салату"Опера" добре годиться для випадків, коли гостей вже дуже хочеться чимось здивувати, а фантазія далі"Олів'є" не йде. Тут же за рахунок морквини і млинчиків виходить зовсім незвичайний смак, який все нахвалюють! Спробуйте, байдужих не залишиться!

  • Шинка - 300 грам
  • Курка - 200 грам
  • Млинці - 100 грам (не дуже солодкі)
  • Морква по-корейськи - 200 грам
  • Пекінська капуста - 1 штука (невеликий качан)
  • Заправка - За смаком (у мене - крем )
салат
1. Млинці смажимо, охолоджуємо і нарізаємо тонкою соломкою. Відправляємо в салатницю.
салат
2. Курку відварити або обсмажити (хто як любить), трохи солимо і теж ріжемо смужками.
салат
3. Шинку нарізаємо до пари інших інгредієнтів. Капусту шаткуємо. Змішаємо все в салатниці і додамо моркву.
салат
4. Заправляємо соусом до смаку, і можна подавати!

Схожі рецепти