Салат «опера»
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування салату "опера" - "одомашенная" версія цього шедевра. Я його пробувала в ресторані, але там була і строганина, і селера, - на любителя, словом, тому я дещо змінила!
Такий простий рецепт салату "опера" добре годиться для випадків, коли гостей вже дуже хочеться чимось здивувати, а фантазія далі "олів'є" не йде. Тут же за рахунок морквини і млинчиків виходить зовсім незвичайний смак, який все нахвалюють! Спробуйте, байдужих не залишиться!
- Шинка - 300 грам
- Курка - 200 грам
- Млинці - 100 грам (не дуже солодкі)
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Пекінська капуста - 1 штука (невеликий качан)
- Заправка - За смаком (у мене - крем )
1. Млинці смажимо, охолоджуємо і нарізаємо тонкою соломкою. Відправляємо в салатницю.
2. Курку відварити або обсмажити (хто як любить), трохи солимо і теж ріжемо смужками.
3. Шинку нарізаємо до пари інших інгредієнтів. Капусту шаткуємо. Змішаємо все в салатниці і додамо моркву.
4. Заправляємо соусом до смаку, і можна подавати!