Салат «Олів'є» класичний з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Салат «Олів'є» - це багатьом відомий салат, який робиться з овочів і м'яса. Він дуже популярний під час новорічних свят. Розповідаю, як приготувати салат «Олів'є» класичний з м'ясом.
Салат смачний, ситний і поживний. Його готують з майонезом, який можна зробити самостійно, або купити готовий. Існують різні варіації приготування, наприклад, солоні огірки замінюють свіжими, консервований горошок - свіжим. Замість м'яса використовують варену ковбасу чи шинку.
- Куряче м'ясо - 0, 5 кілограма
- Картопля - 2 штуки
- Морквина - 2 штуки
- Горошок - 230 грам
- Яйця - 3 штуки
- Огірки солені - 3 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Майонез - За смаком
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
1
Відваріть куряче м'ясо і остудіть, потім наріжте невеликими шматочками. Відваріть картоплю, морква і наріжте овочі дрібними кубиками.
2
Відваріть яйця і остудіть, подрібніть яйця з солоними огірками кубиками.
3
У миску викладіть картоплю, яйця, всі овочі, куряче м'ясо, додайте свіжий горошок.
4
Заправте салат соком половинки лимона, майонезом, гірчицею, посоліть і перемішайте. Надішліть салат на 40-60 хвилин в холодильник, а краще - на ніч.
5
Викладіть кулінарне кільце на тарілку, красиво викладіть салат і подавайте з гілочкою кропу.