Рецепт Салат «Олів'є» класичний з м'ясом фото

Салат «Олів'є» класичний з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Бобові, Курка, Огірок, Горох
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Салати, Салат олів'є

Салат «Олів'є» - це багатьом відомий салат, який робиться з овочів і м'яса. Він дуже популярний під час новорічних свят. Розповідаю, як приготувати салат «Олів'є» класичний з м'ясом.

Салат смачний, ситний і поживний. Його готують з майонезом, який можна зробити самостійно, або купити готовий. Існують різні варіації приготування, наприклад, солоні огірки замінюють свіжими, консервований горошок - свіжим. Замість м'яса використовують варену ковбасу чи шинку.

  • Куряче м'ясо - 0, 5 кілограма
  • Картопля - 2 штуки
  • Морквина - 2 штуки
  • Горошок - 230 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Огірки солені - 3 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Кріп - За смаком
  • Сіль - За смаком
1
Відваріть куряче м'ясо і остудіть, потім наріжте невеликими шматочками. Відваріть картоплю, морква і наріжте овочі дрібними кубиками.
2
Відваріть яйця і остудіть, подрібніть яйця з солоними огірками кубиками.
3
У миску викладіть картоплю, яйця, всі овочі, куряче м'ясо, додайте свіжий горошок.
4
Заправте салат соком половинки лимона, майонезом, гірчицею, посоліть і перемішайте. Надішліть салат на 40-60 хвилин в холодильник, а краще - на ніч.
5
Викладіть кулінарне кільце на тарілку, красиво викладіть салат і подавайте з гілочкою кропу.

Схожі рецепти