Салат «Олів'є» класичний з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Жодне святкове застілля не обходиться без різноманітних салатів. Найпопулярнішим серед них був і є салат "олів'є" в різних його варіаціях. Сьогодні пропоную класичний варіант цього салату.
Салат "олів'є" дуже простий у приготуванні, і кожна господиня зможе побалувати своїх рідних і гостей цим смачним і ситним блюдом. Запорукою успіху в приготуванні салату є правильно підібрані інгредієнти. Варена ковбаса повинна бути свіжою і якісною. Її ціна не повинна бути нижчою за ціну м'яса. Беріть докторську або молочну "варенки" . Горошок беріть мозкових сортів. Він ніжніший і солодкий. Майонез також вибирайте жирний, так як цей соус робиться з соняшникової олії і жовтків, і він не може мати низьку жирність. Або, як варіант, зробіть майонез самі. Тепер я вам докладно розповім, як приготувати салат "олів'є" класичний з ковбасою за моїм рецептом. Вам знадобиться трохи часу і зусиль - і цей салат прикрасить ваш стіл.
- Картопля - 3 штуки
- Ковбаса - 300 грам
- Огірок солоний - 3 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Горошок консервований - 200 грам
- Майонез - 180 грам