Рецепт Салат «Олів'є» класичний з ковбасою фото

Салат «Олів'є» класичний з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Бобові, Горох, Ковбаса, Варена ковбаса, Консервований горошок
Рецепти для схуднення
На обід, На святковий стіл, Святковий обід, Новий рік
Салати, Салат олів'є

Жодне святкове застілля не обходиться без різноманітних салатів. Найпопулярнішим серед них був і є салат "олів'є" в різних його варіаціях. Сьогодні пропоную класичний варіант цього салату.

Салат "олів'є" дуже простий у приготуванні, і кожна господиня зможе побалувати своїх рідних і гостей цим смачним і ситним блюдом. Запорукою успіху в приготуванні салату є правильно підібрані інгредієнти. Варена ковбаса повинна бути свіжою і якісною. Її ціна не повинна бути нижчою за ціну м'яса. Беріть докторську або молочну "варенки" . Горошок беріть мозкових сортів. Він ніжніший і солодкий. Майонез також вибирайте жирний, так як цей соус робиться з соняшникової олії і жовтків, і він не може мати низьку жирність. Або, як варіант, зробіть майонез самі. Тепер я вам докладно розповім, як приготувати салат "олів'є" класичний з ковбасою за моїм рецептом. Вам знадобиться трохи часу і зусиль - і цей салат прикрасить ваш стіл.

  • Картопля - 3 штуки
  • Ковбаса - 300 грам
  • Огірок солоний - 3 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Горошок консервований - 200 грам
  • Майонез - 180 грам
салат
Поріжте середнім кубиком моркву і картоплю. Подрібнити їх також можна за допомогою сіточки (вінегретніци), яка прискорить процес приготування.
салат
Варені яйця поріжте або теж подрібніть за допомогою вінегретніци.
салат
Добре перемішайте, щоб всі продукти були покриті майонезом.

Схожі рецепти