Салат Олів'є з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Скільки кухарів - стільки різновидів салату Олів'є! У моєму улюбленому рецепті неодмінно присутній копчена ковбаса, горошок, огірки і картоплю.
Приготуємо салат "олів'є" з копченою ковбасою в домашніх умовах. Наявність тих чи інших інгредієнтів в салаті досить умовно. Наприклад, горошок часто замінюють кукурудзою, а майонез - сметаною. У цьому рецепті я не використовував м'яса, покришивши копчену і варену ковбасу. Готовий салат помістіть в холодильник, нехай постоїть півгодинки, потім подавайте до столу. Хай щастить!
- Ковбаса копчена - 100 грам
- Варена ковбаса - 300 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 2-3 штук
- Яйця - 5 штук
- Огірки солені - 5 штук
- Горошок консервований - 1 За смаком (або кукурудза)
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Картоплю і моркву відваріть в мундирах до готовності. Яйця зваріть круто. Підготуйте інші інгредієнти.
Нарізаємо всі підготовлені інгредієнти кубиками середнього розміру. Складаємо в миску або салатницю. Солимо до смаку і заправляємо майонезом. Ретельно перемішуємо.
Смачного!