Салат «Олів'є» з копченою куркою і креветками
(покроковий рецепт з фото)
Це святковий варіант всім давно знайомого салату "олів'є" . Він безсумнівно сподобається вам цікавими смаковими нотками, які надають йому нові інгредієнти. Здивуйте своїх гостей новим "олів'є"!
Давно всім відомий салат "олів'є" заграє по-новому, якщо замість ковбаси додати в нього інші інгредієнти. Зацікавилися? Я розповім вам, як приготувати салат "олів'є" з копченою куркою і креветками. Ви і ваші гості будете приємно здивовані новим смаком салату. А готується він не набагато складніше, ніж традиційний "олів'є" .
- Копчена курка - 200 грам (грудка або стегно)
- Креветки - 500 грам (або очищених варених 200 грам)
- Варене яйце - 4 штуки
- Морква варена - 1-2 штук
- Картопля варена - 3 штуки
- Свіжий огірок - 1 штука
- Солоний огірок - 1 штука
- Горошок консервований - 200 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Крем - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Свіжа зелень - 20 грам
Остигнули креветки очистимо від панцира.
Картопля спочатку відварити в шкірці, а потім остиглий очистимо й наріжемо дрібними кубиками.