«Олів'є» з креветками і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва ідеально підходить всім любителям поекспериментувати на кухні. Якщо звичайні салати набридли, саме час пограти з інгредієнтами. Розповім, як приготувати "олів'є" з креветками і авок
Цей салат відмінно підходить для будь-якого свята. Готується досить просто, за аналогією з класичним олів'є. Тільки ковбасу замінюємо креветками і для особливого смаку додаємо авокадо!
- Креветки - 500 грам
- Яйця - 4 штуки
- Картопля - 250 грам
- Морква - 60 грам
- Огірки солені - 150 грам
- Горошок консервований - 1 Склянка
- Авокадо - 1 штука
- Майонез - 7 Ст. Ложок
- Зелень - 2 пучка
Яйця варимо круто, очищаємо від шкаралупи. Натираємо на крупній тертці.
Огірки викладаємо на дощечку і теж дрібно нарізаємо.