Рецепт «Олів'є» з креветками і авокадо фото

«Олів'є» з креветками і авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Фрукти, Креветки, Морепродукти, Яйця, Авокадо
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, 8 березня
Салати, Салат олів'є

Ця страва ідеально підходить всім любителям поекспериментувати на кухні. Якщо звичайні салати набридли, саме час пограти з інгредієнтами. Розповім, як приготувати "олів'є" з креветками і авок

Цей салат відмінно підходить для будь-якого свята. Готується досить просто, за аналогією з класичним олів'є. Тільки ковбасу замінюємо креветками і для особливого смаку додаємо авокадо!

  • Креветки - 500 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Картопля - 250 грам
  • Морква - 60 грам
  • Огірки солені - 150 грам
  • Горошок консервований - 1 Склянка
  • Авокадо - 1 штука
  • Майонез - 7 Ст. Ложок
  • Зелень - 2 пучка
Яйця варимо круто, очищаємо від шкаралупи. Натираємо на крупній тертці.
Огірки викладаємо на дощечку і теж дрібно нарізаємо.

Схожі рецепти