«Олів'є» з креветками і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ця страва ідеально підходить всім любителям поекспериментувати на кухні. Якщо звичайні салати набридли, саме час пограти з інгредієнтами. Розповім, як приготувати"Олів'є" з креветками і авок
Опис приготування:
Цей салат відмінно підходить для будь-якого свята. Готується досить просто, за аналогією з класичним олів'є. Тільки ковбасу замінюємо креветками і для особливого смаку додаємо авокадо!
- Креветки - 500 грам
- Яйця - 4 штуки
- Картопля - 250 грам
- Морква - 60 грам
- Огірки солені - 150 грам
- Горошок консервований - 1 Склянка
- Авокадо - 1 штука
- Майонез - 7 Ст. Ложок
- Зелень - 2 пучка
Креветки промиваємо у воді, поки лід не розтане. Потім варимо їх три хвилини в окропі. Довше варити не рекомендується, інакше м'ясо стане занадто твердим.
Очищаємо креветки від панцира. Частина відкладаємо для декору. Решта ріжемо невеликими кубиками.
Яйця варимо круто, очищаємо від шкаралупи. Натираємо на крупній тертці.
Картоплю чистимо від шкірки, відварюємо до готовності. Нарізаємо маленькими кубиками.
Точно так само чинимо і з морквою. Відварюємо її, чистимо і ріжемо на кубики.
Огірки викладаємо на дощечку і теж дрібно нарізаємо.
Очищаємо авокадо від твердої скоринки. Ріжемо навпіл, виймаємо кісточку. Потім м'якоть авокадо нарізаємо ножем.
Всі інгредієнти змішуємо в салатник, заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо. Викладаємо порцію на лист салату. Прикрашаємо свіжою зеленню і креветками.
Ось такий смачний і оригінальний салат у нас вийшов!
Ось такий смачний і оригінальний салат у нас вийшов!