Рецепт «Олів'є» з креветками і авокадо фото

«Олів'є» з креветками і авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Фрукти , Креветки , Морепродукти , Яйця , Авокадо
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , 8 березня
Салати , Салат олів'є
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ця страва ідеально підходить всім любителям поекспериментувати на кухні. Якщо звичайні салати набридли, саме час пограти з інгредієнтами. Розповім, як приготувати"Олів'є" з креветками і авок

Опис приготування:

Цей салат відмінно підходить для будь-якого свята. Готується досить просто, за аналогією з класичним олів'є. Тільки ковбасу замінюємо креветками і для особливого смаку додаємо авокадо!

  • Креветки - 500 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Картопля - 250 грам
  • Морква - 60 грам
  • Огірки солені - 150 грам
  • Горошок консервований - 1 Склянка
  • Авокадо - 1 штука
  • Майонез - 7 Ст. Ложок
  • Зелень - 2 пучка
& Quot; Олів'є
Креветки промиваємо у воді, поки лід не розтане. Потім варимо їх три хвилини в окропі. Довше варити не рекомендується, інакше м'ясо стане занадто твердим.
& Quot; Олів'є
Очищаємо креветки від панцира. Частина відкладаємо для декору. Решта ріжемо невеликими кубиками.
& Quot; Олів'є
Яйця варимо круто, очищаємо від шкаралупи. Натираємо на крупній тертці.
& Quot; Олів'є
Картоплю чистимо від шкірки, відварюємо до готовності. Нарізаємо маленькими кубиками.
& Quot; Олів'є
Точно так само чинимо і з морквою. Відварюємо її, чистимо і ріжемо на кубики.
& Quot; Олів'є
Огірки викладаємо на дощечку і теж дрібно нарізаємо.
& Quot; Олів'є
Очищаємо авокадо від твердої скоринки. Ріжемо навпіл, виймаємо кісточку. Потім м'якоть авокадо нарізаємо ножем.
& Quot; Олів'є
Всі інгредієнти змішуємо в салатник, заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо. Викладаємо порцію на лист салату. Прикрашаємо свіжою зеленню і креветками.
Ось такий смачний і оригінальний салат у нас вийшов!

Схожі рецепти