Салат «Олів'є» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Салат"Олів'є" з ковбасою - один з найпопулярніших святкових салатів, без якого важко уявити будь-яке застілля. На новий рік, день народження, ювілей - цього салату місце знайдеться завжди.
Опис приготування:
Класичний олів'є, нічого зайвого. Відваріть яйця, картопля і морква і наріжте кубиками разом з докторською ковбасою і солоними огірками. Змішайте всі нарізані компоненти, додайте зелений горошок, майонез і сіль за смаком. Перемішайте, прикрасьте зеленню і подайте на стіл. Смачного!
- Лікарська ковбаса - 400 грам
- Картопля - 3 штуки
- Солоні огірки - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Банку зеленого горошку - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Відваріть яйця, картопля і морква. Картопля наріжте кубиками.
Також наріжте моркву.
І яйця.
Докторську ковбасу поріжте дрібними кубиками.
І наприкінці, наріжте солоні огірки. Змішайте всі нарізані компоненти, додайте зелений горошок, майонез і сіль за смаком. Перемішайте, прикрасьте зеленню і подайте на стіл.