Олів'є класичний з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Салат "олів'є" - що може бути рідніше на святковому столі? Жодне свято у більшості господинь не проходить без цього салату. Як же його готують? По різному. Покажу вам класичний варіант.
Що таке класичний "олів'є" з ковбасою? Класичний "олів'є" складається з майонезній заправки, горошку, ковбаси, огірка, яєць і картоплі. У цей салат не кладеться морква, але багато дуже люблять це овоч і його солодкуватий смак. Якщо і вам подобається морква, кладіть її сміливо. А я поки розповім, як приготувати "олів'є" класичний з ковбасою.
- Картопля - 4 штуки
- Куряче яйце - 5 штук
- Огірок свіжий - 4 штуки
- Ковбаса варено-копчена - 300 грам
- Горошок консервований в банку - 1 штука
- Зелень - За смаком
Для приготування салату слід взяти ковбасу. Зазвичай салат робиться з вареною ковбасою, але набагато смачніше виходить салат з варено-копченою ковбасою. Слід брати ковбасу типу Сервелат. Ковбасу наріжте кубиками.
З'єднайте в салатник продукти, а саме: нарізану ковбасу і доданий до неї консервований горошок (без рідини, її попередньо потрібно злити).
Свіжі огірочки слід вимити, зріжте у них попки, наріжте овочі кубиком. Огірочки додайте в салатник.
Подрібніть зелень. Влітку її багато. Можна взяти велику кількість різної зелені. Я використовую петрушку і зелену цибулю.
Відварені курячі яйця нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо їх також в салатник.
Відваріть картоплю. Очистіть його і наріжте кубиком. Складіть все продукти в салатник, заправте їх майонезом.