«Олів'є» з куркою і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
"олів'є" - це, мабуть, найпопулярніший салат, без якого не обходиться жоден новорічний стіл. Сьогодні пропоную вам приготувати салат "олів'є" з куркою і ковбасою.
Салат "олів'є" - це найпопулярніший салат ще з часів СРСР і до сьогоднішнього дня. Цей салат є як святковим, так і повсякденним, тому багато його готують не тільки на сімейні торжества, але і в звичайні будні дні. Готується салат "олів'є" дуже просто і швидко. Досить відварити овочі, м'ясо, яйця, все дрібно нарізати і перемішати. Олів'є настільки популярний салат, що йому просто немає рівних, особливо, на новорічному святковому столі.
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Курка - 300 грам
- Ковбаса - 250 грам
- Зелений горошок - 200 грам
- Солоні огірки - 4 штуки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
Для приготування салату "олів'є" з куркою і ковбасою підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі і курку попередньо відваріть.
Далі додайте ковбасу.
Далі додайте дрібно нарізані солоні огірки і консервований горошок.