«Олів'є» з куркою і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
"Олів'є" - це, мабуть, найпопулярніший салат, без якого не обходиться жоден новорічний стіл. Сьогодні пропоную вам приготувати салат"Олів'є" з куркою і ковбасою.
Опис приготування:
Салат"Олів'є" - це найпопулярніший салат ще з часів СРСР і до сьогоднішнього дня. Цей салат є як святковим, так і повсякденним, тому багато його готують не тільки на сімейні торжества, але і в звичайні будні дні. Готується салат"Олів'є" дуже просто і швидко. Досить відварити овочі, м'ясо, яйця, все дрібно нарізати і перемішати. Олів'є настільки популярний салат, що йому просто немає рівних, особливо, на новорічному святковому столі.
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Курка - 300 грам
- Ковбаса - 250 грам
- Зелений горошок - 200 грам
- Солоні огірки - 4 штуки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
Для приготування салату"Олів'є" з куркою і ковбасою підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі і курку попередньо відваріть.
Варену картоплю очистіть від шкірки, наріжте маленькими шматочками і викладіть в глибоку тарілку.
До картоплі додайте нарізану курку.
Далі додайте ковбасу.
Морква очистіть, наріжте маленькими квадратиками і відправте до решти інгредієнтів.
Варені яйця очистіть від шкаралупи, дрібно наріжте і викладіть в тарілку.
Далі додайте дрібно нарізані солоні огірки і консервований горошок.
Заправте салат майонезом і добре перемішайте.
Салат викладіть в сервировочное кільце і подавайте до столу. Смачного!