Рецепт «Олів'є» з ковбасою фото

«Олів'є» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Ковбаса
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Салати , Салат олів'є
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Уже став традиційним на новорічному, та і не тільки, столі салатик. Апетитний, ситний, дуже смачний і зовсім нескладний. Якщо у вашій кулінарній скарбничці все ще немає такого рецепта, запам'ятовуйте.

Опис приготування:

Пропоную вам простий спосіб, як приготувати"Олів'є" з ковбасою. Хочу звернути вашу увагу на те, що огірочки краще брати саме солоні (кислі), а не мариновані, інакше у страви не буде потрібної пікантності. Традиційно використовують"Докторську" ковбаску, але можете взяти абсолютно будь-яку варенку, яка є під рукою.

  • Ковбаса - 300 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Яйце - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Огірки солені - 2-3 штук
  • Горошок консервований - 200-250 грам
  • Сіль і майонез - За смаком
& Quot; Олів'є
1. Картопля, морква вимийте і відваріть до готовності, після добре остудіть і очистіть. Яйця зваріть круто. Підготуйте інші інгредієнти.
& Quot; Олів'є
2. Варені овочі наріжте кубиками.
& Quot; Олів'є
3. Подрібніть яйця і цибулю.
& Quot; Олів'є
4. Наріжте ковбасу і огірочки.
& Quot; Олів'є
5. З'єднайте всі інгредієнти в глибокому салатнику. Додайте сіль, горошок, майонез за смаком. Перемішайте як слід. І все, "Олів'є" з ковбасою готовий.

Схожі рецепти