«Олів'є» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Уже став традиційним на новорічному, та і не тільки, столі салатик. Апетитний, ситний, дуже смачний і зовсім нескладний. Якщо у вашій кулінарній скарбничці все ще немає такого рецепта, запам'ятовуйте.
Опис приготування:
Пропоную вам простий спосіб, як приготувати"Олів'є" з ковбасою. Хочу звернути вашу увагу на те, що огірочки краще брати саме солоні (кислі), а не мариновані, інакше у страви не буде потрібної пікантності. Традиційно використовують"Докторську" ковбаску, але можете взяти абсолютно будь-яку варенку, яка є під рукою.
- Ковбаса - 300 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Яйце - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1/2 штуки
- Огірки солені - 2-3 штук
- Горошок консервований - 200-250 грам
- Сіль і майонез - За смаком
1. Картопля, морква вимийте і відваріть до готовності, після добре остудіть і очистіть. Яйця зваріть круто. Підготуйте інші інгредієнти.
2. Варені овочі наріжте кубиками.
3. Подрібніть яйця і цибулю.
4. Наріжте ковбасу і огірочки.
5. З'єднайте всі інгредієнти в глибокому салатнику. Додайте сіль, горошок, майонез за смаком. Перемішайте як слід. І все, "Олів'є" з ковбасою готовий.