Рецепт «Олів'є» з ковбасою фото

«Олів'є» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Ковбаса
Дієтичне харчування
На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Салати, Салат олів'є

Уже став традиційним на новорічному, та і не тільки, столі салатик. Апетитний, ситний, дуже смачний і зовсім нескладний. Якщо у вашій кулінарній скарбничці все ще немає такого рецепта, запам'ятовуйте.

Пропоную вам простий спосіб, як приготувати "олів'є" з ковбасою. Хочу звернути вашу увагу на те, що огірочки краще брати саме солоні (кислі), а не мариновані, інакше у страви не буде потрібної пікантності. Традиційно використовують "докторську" ковбаску, але можете взяти абсолютно будь-яку варенку, яка є під рукою.

  • Ковбаса - 300 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Яйце - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Огірки солені - 2-3 штук
  • Горошок консервований - 200-250 грам
  • Сіль і майонез - За смаком
3. Подрібніть яйця і цибулю.

Схожі рецепти