Рецепт Салат «Олів'є» класичний рецепт фото

Салат «Олів'є» класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Салати , Салат олів'є
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Всім відомий салат"Олів'є" здавна готувався на м'ясі птиці, з раковими шийками, моченими яблучками і т.Д. В наші часи під назвою"Олів'є" мається на увазі салат в трохи іншому складі.

Опис приготування:

Починаємо приготування салату з варіння м'яса, овочів і яєць. Потім їх треба остудити, нарізати, подрібнюємо також інші інгредієнти. Змішуємо в салатнику і заправляємо майонезом.

  • Куряче м'ясо відварне без шкурки - 300 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Яйце відварне - 3 штуки
  • Мариновані огірки - 3 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Каперсами - 2 Ст. Ложки
  • Морква - 1 штука
  • Горошок консервований в банках - 1 штука
салат
Мариновані огірки нарізати кубиком.
салат
Будь-яку вподобану вам зелень (кріп, петрушку, Зелена цибуля) нарізати дрібно.
салат
Консервований горошок і каперси (без води) викласти в салатник.
салат
Відваріть картоплю в мундирі. Очистіть його і наріжте кубиком.
салат
Морква відваріть. Очистіть і наріжте кубиком. Яйця відварні і куряче м'ясо теж наріжте дрібно.
салат
Салат перемішайте в сухому вигляді, щоб всі складові салату змішалися. Додайте майонез. Я використовую домашній. Можна взяти покупної. Краще робити майонез вдома. Мій майонез складається з одного жовтка, 200 мл рослинного масла, 1 дрібка солі, 1 щіпки цукру, 10 гр гірчиці.
салат
Заправлений салат потрібно викласти в порційний посуд і подати до столу.

Схожі рецепти