Рецепт Салат «Олів'є» класичний рецепт фото

Салат «Олів'є» класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет
Салати, Салат олів'є

Всім відомий салат "олів'є" здавна готувався на м'ясі птиці, з раковими шийками, моченими яблучками і т.Д. В наші часи під назвою "олів'є" мається на увазі салат в трохи іншому складі.

Починаємо приготування салату з варіння м'яса, овочів і яєць. Потім їх треба остудити, нарізати, подрібнюємо також інші інгредієнти. Змішуємо в салатнику і заправляємо майонезом.

  • Куряче м'ясо відварне без шкурки - 300 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Яйце відварне - 3 штуки
  • Мариновані огірки - 3 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Каперсами - 2 Ст. Ложки
  • Морква - 1 штука
  • Горошок консервований в банках - 1 штука
салат
Будь-яку вподобану вам зелень (кріп, петрушку, Зелена цибуля) нарізати дрібно.
салат
Відваріть картоплю в мундирі. Очистіть його і наріжте кубиком.
салат
Заправлений салат потрібно викласти в порційний посуд і подати до столу.

Схожі рецепти