Салат Норвезький з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже вишуканий і пікантний салат з сьомгою, свіжими помідорами і огірками. Салат готується дуже просто і швидко. Блюдо підійде як на звичайний обід або вечерю, так і на святковий стіл.
Перед вами - простий рецепт салату Норвезького з сьомгою. Всі овочі промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Сьомгу нарізаємо тонкими скибочками і скручуємо кожен в трояндочку. Перекладаємо овочі в салатницю, додаємо рибу, зелень і лимон. Також можна заправити салат оливковою олією або майонезом. Хай щастить!
- Сьомга - 200 грам
- Помідори - 2 штуки
- Огірки - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Маслини - 5 штук
- Лимон - 0, 5 штуки
- Зелень - За смаком
Помідори промиваємо та нарізаємо тонкими часточками.
Огірки промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками.
Болгарський перець промиваємо і очищаємо від насіння, нарізаємо смужками.
Зелень подрібнюємо.
Сьомгу нарізаємо соломкою і робимо з неї трояндочки.
Овочі складаємо в салатницю і перемішуємо. Додаємо трояндочки з сьомги, подрібнену зелень і скибочки лимона. Також кладемо трохи майонезу + можна додати оливкове масло. Смачного!