Рецепт Святковий салат з сьомгою фото

Святковий салат з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Сьомга
Вагітним і годуючим
На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

До вашої уваги - рецепт приготування святкового салату з сьомгою. У домашніх умовах таке блюдо краще подавати у випадках, коли ви вирішили приготувати другій половинці романтичну вечерю. Вишукано!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати святковий салат з сьомгою. Взагалі, звичайно, таке вишукане блюдо можна приготувати в великих кількостях, але це досить затратно, і можете дозволити собі нагодувати гостей салатом преміум-сегмента. Так що салат я рекомендую готувати для особливих сімейних або романтичних вечерь!

  • Філе сьомги - 2 штуки (на кожну порцію - по одному філе)
  • Sparzha - 14 штук
  • Бринза - 100 грам
  • Горішки кедрові - 30 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Luk-salotų - 1 штука (невеликий)
  • Часник - 1 зубчик
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Мед - 2 чайних ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Оцет винний - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - 1 За смаком (рукола, салатні листя, Braai - Що вам подобається)
святковий салат з сьомгою - фото крок 1
1. Спаржу помиємо, очистимо і зваримо в окропі до готовності. Потім наріжемо її тонкими пластами. Горішки обсмажити на олії.
святковий салат з сьомгою - фото крок 2
2. Лосось змажемо маслом і лимонним соком, натираємо подрібненим часником і спеціями, і в фользі запікаємо приблизно 15 хвилин при 200 градусах.
святковий салат з сьомгою - фото крок 3
3. Для соусу-заправки змішаємо цедру і сік лимона, гірчицю, мідь, оцет і масло, а також спеції.
святковий салат з сьомгою - фото крок 4
4. Тепер дрібно поріжемо зелень і цибулю, викладаємо разом зі спаржею, заправляємо заправкою, посипаємо горішками і поміщаємо готову рибку зверху. Готово!

Схожі рецепти