Рецепт Святковий салат «Пучок винограду» фото

Святковий салат «Пучок винограду»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Куряче філе, Виноград
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На святковий стіл
Салати

Ділюся рецептом ефектного страви - святкового салату "гроно винограду" . Для нього підходить стиглий виноград з великими ягодами і без кісточок. Розповідаю, як приготувати.

З яких тільки продуктів не готують салати! здається, що всі продукти і в будь-яких поєднаннях можуть порадувати нас незвичайними смаками. Не став винятком і виноград. Просто підберіть його сорт по-своєму смаку, а результат вам обов'язково сподобається.

  • Пучок стиглого винограду - 1 штука
  • Куряче філе відварне - 250 грам
  • Яйця варені - 3 штуки
  • Яблука - 2 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Майонез або сметана - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Петрушка свіжа - За смаком (для прикраси)
святковий салат
Варене куряче філе наріжте на шматочки, покладіть м'ясо в салатницю і змастіть цей перший шар майонезом або сметаною.
святковий салат
Варені яйця натріть на тертці, викладіть другим шаром і змастіть майонезом.
святковий салат
Очистіть яблука від шкірки, наріжте дрібними кубиками, викладіть на яйця і змастіть майонезом.
святковий салат
Сир натріть на крупній тертці, викладіть четвертим шаром і змастіть його майонезом.
святковий салат
Прикрасьте салат половинками ягід винограду і гілочками петрушки. Перед подачею на стіл поставте салат на 1 час в холодильник. Смачного!

Схожі рецепти