Святковий салат «красуня»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Неймовірно смачний і ніжний салат дуже подобається моїм гостям (і особливо представницям слабкої статі). Святковий салат"Красуня" без праці стане прикрасою вашого святкового столу.
Опис приготування:
Сьогодні хочу поділитися рецептом дуже смачного святкового салату «Красуня». Всі інгредієнти в салаті ідеально поєднуються і створюють гармонію смаку. Впевнена, що вам він сподобається і приживеться у вашій кулінарній книзі, як це сталося і зі мною!
- Цибуля - 4 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Твердий сир - 100 грам
- Яблука - 2 штуки
- Майонез - 100 грам
- Кріп - 1 пучок
Поріжте цибулю тонкими кільцями, обдайте їх спочатку окропом, а потім холодною водою. Після цього ретельно відіжміть лук, покладіть його на блюдо нижнім шаром і змастіть майонезом.
Відваріть яйця, дрібно порубати їх. Розкладайте яйця наступним шаром поверх лука і змастіть майонезом.
Поверх яєць натріть сир на крупній тертці. Даний шар, як і попередні, змастіть майонезом.
Яблуко також натріть на тертці. Це крайній шар нашого салату.
Змастіть весь листковий салат майонезом і залиште при кімнатній температурі на 15-20 хвилин.
Прикрасьте салат зеленню і подавайте до столу.