Салат м'ясний з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
"м'яса повинно бути багато", - каже мій чоловік. І, напевно, його підтримають більшість чоловіків і чимало жінок. У зв'язку з цим, на нашому столі дуже часто присутні м'ясні страви.
І язик йде не тільки про гарячих основних, але і, наприклад, я описала, як приготувати салат м'ясний з квасолею. Дуже ситне поєднання інгредієнтів цілком може замінити гарнір. Робиться все елементарно, але виходить дуже смачно. Для того, щоб урізноманітнити ваше сімейне меню, це блюдо якраз підійде.
- Свинина варена - 300 грам
- Квасоля консервована червона - 400 грам(1 банку)
- Помідор - 1 штука
- Хліб чорний - 2 скибочки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
Хліб наріжте кубиками. Змішайте їх з подрібненим часником і маслом в мисці. Потім випікайте протягом 10 хвилин при 180 градусах в духовці. Також можна обсмажити на сковороді.
Заздалегідь відваріть свинину до готовності в підсоленій воді. Потім остудіть її і наріжте кубиками однакового розміру.
Помідор помийте, наріжте кубиками і покладіть в салатницю. Додайте до нього квасоля, м'ясо, сухарі. За бажанням з томата можна зняти шкірку.
Посоліть і поперчіть інгредієнти за смаком, перемішайте і заправте майонезом. Додайте подрібнену зелень. Смачного!