М'ясний салат з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і калорійний салат, в якому міститься багато білка. Свіжість салату надає огірок. Спробуйте!
Приготувати м'ясний салат можна з будь-якого виду м'яса, я використовувала курку. Причому, м'ясо можна як відварити, так і запекти для салату. Заправляємо салат свіжоприготовленим домашнім майонезом.
- М'ясо куряче - 200-250 грам
- Цибулина - 1 штука
- Квасоля консервована - 100 грам
- Огірки свіжі - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Зелень свіжа - За смаком
1. Приготуємо продукти для м'ясного салату. Курку я заздалегідь запекла в духовці. Можна відварити в солоній воді до готовності. Остудити. З квасолі злити рідину.
2. Нарізаємо цибулю кубиками дрібно.
3. Нарізаємо соломкою огірок.
4. М'ясо нарізаємо кубиками.
5. Збираємо салат, складаємо в мисочку курку. Огірок, цибуля, квасоля, додаємо зелень. Солимо, перчимо до смаку.
6. Додаємо майонез.
7. Перемішуємо. Салат м'ясний з квасолею готовий!