М'ясний хліб з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
М'ясний хліб - нежирна м'ясна запіканка в формі цеглинки. Кращі джерела білка - це м'ясо і квасолю. Що може бути краще, ніж з'єднати ці смачні і поживні речовини в одній страві?
Не існує строгих правил, як приготувати м'ясний хліб з квасолею. Спробуйте замість квасолі використовувати варені яйця. Я найбільше люблю фарш з індички, хліб виходить соковитим, але нежирним. Коли м'ясний хліб приготується, залиште його остигати прямо в духовці.
- Фарш - 1 кілограм (у мене індичка, але можна брати інший)
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Крупа манна - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Часник - 6 зубчиків
- Молоко - 180 мілілітрів
- Квасоля відварна - 400 грам
1. У фарш додайте сіль, перець і паприку.
2. Потім відправте в нього молоко і манну крупу. Добре вимішайте руками до однорідності.
3. В отриманий фарш видавіть часник.
4. Квасоля заздалегідь відваріть і остудіть (можна брати консервовану). Перемішайте з фаршем.
5. Викладіть фарш в підготовлену форму: застелите її розрізаним рукавом для запікання, а потім зав'яжіть його по краях.
6. Випікайте м'ясної хліб від 60 до 80 хвилин при температурі 180-200 градусів. При випіканні буде виділятися багато рідини, але вона вбереться потім в фарш.
7. Виймайте готову страву з форми, коли воно повністю охолоне.