Рецепт М'ясний хліб з квасолею фото

М'ясний хліб з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Квасоля, Фарш
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

М'ясний хліб - нежирна м'ясна запіканка в формі цеглинки. Кращі джерела білка - це м'ясо і квасолю. Що може бути краще, ніж з'єднати ці смачні і поживні речовини в одній страві?

Не існує строгих правил, як приготувати м'ясний хліб з квасолею. Спробуйте замість квасолі використовувати варені яйця. Я найбільше люблю фарш з індички, хліб виходить соковитим, але нежирним. Коли м'ясний хліб приготується, залиште його остигати прямо в духовці.

  • Фарш - 1 кілограм (у мене індичка, але можна брати інший)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Крупа манна - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Часник - 6 зубчиків
  • Молоко - 180 мілілітрів
  • Квасоля відварна - 400 грам
м'ясний хліб з квасолею - фото крок 1
1. У фарш додайте сіль, перець і паприку.
м'ясний хліб з квасолею - фото крок 2
2. Потім відправте в нього молоко і манну крупу. Добре вимішайте руками до однорідності.
м'ясний хліб з квасолею - фото крок 3
3. В отриманий фарш видавіть часник.
м'ясний хліб з квасолею - фото крок 4
4. Квасоля заздалегідь відваріть і остудіть (можна брати консервовану). Перемішайте з фаршем.
м'ясний хліб з квасолею - фото крок 5
5. Викладіть фарш в підготовлену форму: застелите її розрізаним рукавом для запікання, а потім зав'яжіть його по краях.
м'ясний хліб з квасолею - фото крок 6
6. Випікайте м'ясної хліб від 60 до 80 хвилин при температурі 180-200 градусів. При випіканні буде виділятися багато рідини, але вона вбереться потім в фарш.
м'ясний хліб з квасолею - фото крок 7
7. Виймайте готову страву з форми, коли воно повністю охолоне.

Схожі рецепти