Рецепт М'ясний хліб з фаршу фото

М'ясний хліб з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Яйця
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Випічка , Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 50 хв.

Хотіли б спробувати ситне м'ясне блюдо? Тоді пропоную рецепт, як приготувати м'ясний хліб з фаршу. Це хороша альтернатива покупної ковбасі або купівельними м'ясним рулетів, котлет, биточки.

Опис приготування:

Такий м'ясний хліб можна подавати до будь-якого гарніру з овочів, каші або макаронних виробів, крім цього його можна їсти з бутербродами. Можна приготувати м'ясний хліб з різних видів м'яса, з різними начинками (з овочами, яйцем або рубаним м'ясом) або зробити звичайний. Хороший варіант як для святкового, так і повсякденного вечері.

  • Фарш - 300 грам (свинина + яловичина)
  • Яйце - 1 штука
  • Куряче філе - 150 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Білий хліб - 1 скибочку
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
м'ясний хліб з фаршу - фото крок 1
1. Шматочок хліба замочую в молоці або воді. У миску перекладаю фарш, додаю розмочений хліб, сіль і спеції за смаком, вбиваю яйце і перемішую.
м'ясний хліб з фаршу - фото крок 2
2. Філе курки мою, витираю паперовим рушником і нарізаю невеликими шматочками.
м'ясний хліб з фаршу - фото крок 3
3. У форму для випікання викладаю половину отриманого фаршу, потім кладу куряче філе шматочками і зверху викладаю залишився фарш.
м'ясний хліб з фаршу - фото крок 4
4. Змащую м'ясної хліб кетчупом і рівномірно розподіляю його по всій поверхні.
м'ясний хліб з фаршу - фото крок 5
5. Відправляю в розігрітий до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Готовий м'ясний хліб відразу не дістаю з форми, залишаю на кілька хвилин, а потім розрізаю на шматочки. Смачного!

Схожі рецепти