М'ясний хліб з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Хотіли б спробувати ситне м'ясне блюдо? Тоді пропоную рецепт, як приготувати м'ясний хліб з фаршу. Це хороша альтернатива покупної ковбасі або купівельними м'ясним рулетів, котлет, биточки.
Такий м'ясний хліб можна подавати до будь-якого гарніру з овочів, каші або макаронних виробів, крім цього його можна їсти з бутербродами. Можна приготувати м'ясний хліб з різних видів м'яса, з різними начинками (з овочами, яйцем або рубаним м'ясом) або зробити звичайний. Хороший варіант як для святкового, так і повсякденного вечері.
- Фарш - 300 грам (свинина + яловичина)
- Яйце - 1 штука
- Куряче філе - 150 грам
- Сіль і спеції - За смаком
- Білий хліб - 1 скибочку
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
1. Шматочок хліба замочую в молоці або воді. У миску перекладаю фарш, додаю розмочений хліб, сіль і спеції за смаком, вбиваю яйце і перемішую.
2. Філе курки мою, витираю паперовим рушником і нарізаю невеликими шматочками.
3. У форму для випікання викладаю половину отриманого фаршу, потім кладу куряче філе шматочками і зверху викладаю залишився фарш.
4. Змащую м'ясної хліб кетчупом і рівномірно розподіляю його по всій поверхні.
5. Відправляю в розігрітий до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Готовий м'ясний хліб відразу не дістаю з форми, залишаю на кілька хвилин, а потім розрізаю на шматочки. Смачного!