Рецепт Салат «грецький» з shpazhkah фото

Салат «грецький» з shpazhkah
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Фета
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Літні, Фуршет
Салати, Страви на шпажках, Салат грецький

Любіть яскраві, корисні і смачні закуски? Тоді не проходите мимо, я розповім вам, як приготувати салат "грецький" з shpazhkah. Приголомшлива ідея для святкового столу або пікніка. Запам'ятовуйте!

Чому б не подати відомий всім класичний салат в новому вигляді, згодні? Серед інгредієнтів в даному випадку немає цибулі, але якщо хочете, можете його також акуратно нанизати на шпажку. Маринований сир в даному випадку надає особливу пікантність закусці. Рекомендую дуже!

  • Фета - 250 грам
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелень - 2 Ст. Ложки (кріп і петрушка)
  • Маслини або оливки - 12 штук
  • Огірок - 1 штука
  • Помідори черрі - 12 штук
  • Сіль і перець - За смаком
1
У глибокій мисці з'єднайте оливкова олія, сік лимона, пропущений через прес часник, подрібнену зелень, сіль і перець. Все як слід перемішайте.
2
Сир наріжте невеликими кубиками і викладіть в заправку. Залиште хвилин на 15.
3
Огірок вимийте, наріжте на 12 невеликих шматочків.
4
Помідори вимийте, маслини обсушити.
5
На кожну шпажку надіньте шматочок огірка, помідор, маслину і сир.
Краса!

Схожі рецепти