Салат «грецький» з shpazhkah
(покроковий рецепт з фото)
Любіть яскраві, корисні і смачні закуски? Тоді не проходите мимо, я розповім вам, як приготувати салат "грецький" з shpazhkah. Приголомшлива ідея для святкового столу або пікніка. Запам'ятовуйте!
Чому б не подати відомий всім класичний салат в новому вигляді, згодні? Серед інгредієнтів в даному випадку немає цибулі, але якщо хочете, можете його також акуратно нанизати на шпажку. Маринований сир в даному випадку надає особливу пікантність закусці. Рекомендую дуже!
- Фета - 250 грам
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - 2 Ст. Ложки (кріп і петрушка)
- Маслини або оливки - 12 штук
- Огірок - 1 штука
- Помідори черрі - 12 штук
- Сіль і перець - За смаком
1
У глибокій мисці з'єднайте оливкова олія, сік лимона, пропущений через прес часник, подрібнену зелень, сіль і перець. Все як слід перемішайте.
2
Сир наріжте невеликими кубиками і викладіть в заправку. Залиште хвилин на 15.
3
Огірок вимийте, наріжте на 12 невеликих шматочків.
4
Помідори вимийте, маслини обсушити.
5
На кожну шпажку надіньте шматочок огірка, помідор, маслину і сир.
Краса!
Краса!