Рецепт Салат до мантам фото

Салат до мантам
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

До мантам можна запропонувати овочі або такий салат з буряка, моркви і грибів. Салат заправлений майонезом, але можна замінити його рослинним маслом.

Ситний салат до мантам готуйте тоді, коли немає свіжих овочів. Овочі можна відварити напередодні, а в день подачі просто все нарізати. Рекомендую такий салат заправляти рослинною олією - смачно.

  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Гриби - 250 грам (печериці)
  • Цибулина - 1 штука
  • Горошок консервований - 4-5 Ст. Ложок
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Зелена цибуля - За смаком (по бажанню)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для смаження грибів)
салат до мантам - фото крок 1
1. Відваріть буряк, моркву і картоплю, остудіть, очистіть. Буряк можна купити вже відварену або запекти в духовці, так буде швидше.
салат до мантам - фото крок 2
2. Цибулю порізати півкільцями.
салат до мантам - фото крок 3
3. Гриби і цибулю посмажити до готовності. Посолити.
салат до мантам - фото крок 4
4. Готові гриби відставити остигати.
салат до мантам - фото крок 5
5. Морква нарізати кубиками.
салат до мантам - фото крок 6
6. Картоплю нарізати кубиками.
салат до мантам - фото крок 7
7. Буряк нарізати кубиками.
салат до мантам - фото крок 8
8. Скласти всі овочі в салатник, додати горошок.
салат до мантам - фото крок 9
9. Додати смажені гриби з цибулею і майонез, спеції, Зелена цибуля.
салат до мантам - фото крок 10
10. Перемішати, салат до мантам готовий! Смачного!

Схожі рецепти