Рецепт Рябчики в духовці фото

Рябчики в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Часник, Імбир, Дичина
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Гарячі страви, Страви цілком

М'ясо цієї маленької пташки дуже цінується, воно смачне і ніжне. За уязика, що ви його правильно приготуєте. За допомогою цього простого рецепту вам це вдасться, і у вас буде делікатесне блюдо!

М'ясо рябчиків вважається делікатесним, адже ця пташка живе в екологічно чистих місцях. М'ясо у неї ніжне, але з легкою гіркуватістю, тому ми і замочуємо рябчика перед приготуванням. Готується рябчик швидко, і є ризик пересушити його. Я сподіваюся, що за допомогою цього простого рецепту, в якому розказано, як приготувати рябчика в духовці, у вас вийде смачне і соковите блюдо. Готуємо!

  • Рябчик - 3 штуки
  • Вино червоне - 150-200 мілілітрів (сухе або напівсухе)
  • Імбир - 1 штука(2-3 см)
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 2/3 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Пряні сухі Тарві - 1 Чайна ложка (суміш прованських трав)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
рябчики в духовці - фото крок 1
Інгредієнтів для приготування нам знадобиться мало, дивіться самі:)
рябчики в духовці - фото крок 2
Рябчиков ретельно промиємо і замочити в холодній воді приблизно на одну годину.
рябчики в духовці - фото крок 3
Корінь імбиру натираємо на дрібній тертці. Додаємо до нього масло, сіль, перець, трави і трошки вина. Перемішуємо в пасту.
рябчики в духовці - фото крок 4
Обмащуємо, натираємо сумішшю пташок. Укладаємо їх спинкою догори в невелику форму для запікання. Додаємо вино і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 30. Подаємо гарячими.

Схожі рецепти