Рецепт Рябчики в духовці фото

Рябчики в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Часник , Імбир , Дичина
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 50 хв.

М'ясо цієї маленької пташки дуже цінується, воно смачне і ніжне. За уязика, що ви його правильно приготуєте. За допомогою цього простого рецепту вам це вдасться, і у вас буде делікатесне блюдо!

Опис приготування:

М'ясо рябчиків вважається делікатесним, адже ця пташка живе в екологічно чистих місцях. М'ясо у неї ніжне, але з легкою гіркуватістю, тому ми і замочуємо рябчика перед приготуванням. Готується рябчик швидко, і є ризик пересушити його. Я сподіваюся, що за допомогою цього простого рецепту, в якому розказано, як приготувати рябчика в духовці, у вас вийде смачне і соковите блюдо. Готуємо!

  • Рябчик - 3 штуки
  • Вино червоне - 150-200 мілілітрів (сухе або напівсухе)
  • Імбир - 1 штука(2-3 см)
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 2/3 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Пряні сухі Тарві - 1 Чайна ложка (суміш прованських трав)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
рябчики в духовці - фото крок 1
Інгредієнтів для приготування нам знадобиться мало, дивіться самі:)
рябчики в духовці - фото крок 2
Рябчиков ретельно промиємо і замочити в холодній воді приблизно на одну годину.
рябчики в духовці - фото крок 3
Корінь імбиру натираємо на дрібній тертці. Додаємо до нього масло, сіль, перець, трави і трошки вина. Перемішуємо в пасту.
рябчики в духовці - фото крок 4
Обмащуємо, натираємо сумішшю пташок. Укладаємо їх спинкою догори в невелику форму для запікання. Додаємо вино і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 30. Подаємо гарячими.

Схожі рецепти