Рябчики в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо цієї маленької пташки дуже цінується, воно смачне і ніжне. За уязика, що ви його правильно приготуєте. За допомогою цього простого рецепту вам це вдасться, і у вас буде делікатесне блюдо!
М'ясо рябчиків вважається делікатесним, адже ця пташка живе в екологічно чистих місцях. М'ясо у неї ніжне, але з легкою гіркуватістю, тому ми і замочуємо рябчика перед приготуванням. Готується рябчик швидко, і є ризик пересушити його. Я сподіваюся, що за допомогою цього простого рецепту, в якому розказано, як приготувати рябчика в духовці, у вас вийде смачне і соковите блюдо. Готуємо!
- Рябчик - 3 штуки
- Вино червоне - 150-200 мілілітрів (сухе або напівсухе)
- Імбир - 1 штука(2-3 см)
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Пряні сухі Тарві - 1 Чайна ложка (суміш прованських трав)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Інгредієнтів для приготування нам знадобиться мало, дивіться самі:)
Рябчиков ретельно промиємо і замочити в холодній воді приблизно на одну годину.
Корінь імбиру натираємо на дрібній тертці. Додаємо до нього масло, сіль, перець, трави і трошки вина. Перемішуємо в пасту.
Обмащуємо, натираємо сумішшю пташок. Укладаємо їх спинкою догори в невелику форму для запікання. Додаємо вино і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 30. Подаємо гарячими.