Рецепт Рваний пиріг фото

Рваний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Лаваш
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Є безліч рецептів страв з лаваша. Пропоную ще один. Такий пиріг дуже просто і швидко приготувати. Хрусткий зовні і м'який, ніжний всередині, він стане хорошим доповненням до будь-якої трапези.

Опис приготування:

Цей чудовий рваний пиріг з тонкого лаваша порадує вашу сім'ю своїм смаком і ароматом. Він приклад того, як з найпростіших продуктів можна приготувати відмінне блюдо. Інгредієнти для начинки можете брати будь-які на ваш смак і наявності. Але обов'язково повинні бути яйця і молоко. Сіль класти не потрібно. Її досить в лаваші, sиre, оливках і ковбасках.

  • Лаваш тонкий - 2 штуки
  • Сир"Російський" - 150 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Ковбаски - 2 штуки
  • Оливки зелені - 100 грам
  • Жовток яйця - 1 штука
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Кріп, петрушка - 10 грам
рваний пиріг - фото крок 1
Наріжте помідор, оливки, ковбаски. Сир натріть на тертці.
рваний пиріг - фото крок 2
Викладіть в глибоку миску. Додайте яйця і нарізану зелень, перемішайте.
рваний пиріг - фото крок 3
Один лаваш порвіть на шматочки руками і викладіть в миску.
рваний пиріг - фото крок 4
Залийте лаваш молоком, бажано не холодним. Дайте постояти 5-8 хвилин.
рваний пиріг - фото крок 5
У лаваш з молоком додайте помідор, сир, ковбаски, оливки і яйця. Добре перемішайте.
рваний пиріг - фото крок 6
Другий лаваш викладіть у форму, змащену вершковим маслом. Краї лаваша повинні звисати.
рваний пиріг - фото крок 7
Накрийте цими краями пиріг у формі.
рваний пиріг - фото крок 8
Змастіть пиріг жовтком одного яйця.
рваний пиріг - фото крок 9
Випікайте пиріг у духовці при температурі 175-180 градусів до рум'яної скоринки.
рваний пиріг - фото крок 10
Рваний пиріг готовий. Подавайте його в теплому вигляді.

Схожі рецепти