Рулетики з томатами і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати рулетики з томатами і грибами. Готується така закуска з готового листкового тіста, тому рецепт і правда з розряду - швидко, просто і смачно!
Начинка по ідеї тут може бути найрізноманітніша, все залежить від вашої фантазії. Я взяла гриби, помідори і маслини. Вийшла смачна, ароматна і ситна закуска! Подати готові рулетики можна на сніданок, в якості перекусу протягом дня, взяти з собою на роботу або природу. Випічка дуже проста і не зажадає від вас особливих навичок, спробуйте!
- Тісто листкове - 500 грам (бездрожжевое)
- Помідори - 150 грам
- Печериці - 150 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Маслини - 50 грам (без кісточок)
- Сир - 30 грам
- Часник - 1 зубчик
- Базилік - 0, 5 чайних ложки (сушений)
- Орегано - 0, 5 чайних ложки (сушений)
- Яйце - 1 штука
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто заздалегідь дістаньте і розморозити при кімнатній температурі.
Печериці наріжте пластинами і обсмажте до випаровування рідини, додавши до них подрібнений зубчик часнику. Перекладіть в глибоку миску.
Додайте до них нарізану кубиками помідор.
Маслини наріжте кільцями і додайте до томатів з грибами.
Додайте базилік, орегано, чорний мелений перець і сіль за смаком. Перемішайте. Начинка готова.
Тісто розкачати на присипаної борошном поверхні і розподіліть рівномірно начинку, відступивши трохи від одного краю. У мене вийшло два пласта приблизно 20 з 30 см. Зверху викладіть тертий сир.
Поверніть щільний рулет і розріжте на 4-6 частин. Викладіть заготовки на деко, застелене пергаментом, змастіть жовтком і посипте кунжутом. Випікайте при 200 градусах близько 30 хвилин.
Рулетики з томатами і грибами готові. Смачно як в теплом, так і в холодному вигляді. Смачного!