Буррата з томатами
(покроковий рецепт з фото)
Швидка і оригінальна закуска до романтичної вечері з вином або просто для вечора буднього дня, щоб трохи побалувати себе. Купуйте ніжний сир "буррата", будемо дивувати!
Розповідаю, як приготувати Буррата з томатами. В літній час, обов'язково додайте в закуску свіжий зелений базилік. Він надзвичайно прикрасить подачу і смак закуски. Бальзамічний крем-соус трохи Сластьон, тому якщо ви віддаєте перевагу кислинку, замініть його на бальзамічний оцет.
- Буррата - 150 грам
- Помідори - 3-4 штук (невеликі)
- Базилік сухий - За смаком
- Бальзамічний соус - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Помідори помийте, обсушити.
Гострим ножем наріжте помідори тонкими кружечками і викладіть на плоску тарілку для подачі.
Посипте базиліком і посоліть за смаком.
Полийте помідори бальзаміком, зверху покладіть Буррата. Акуратно зніміть з сиру нитку і теж полийте соусом.
Смачного!