Рулетики з сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Простий, легкий і швидкий спосіб приготування смачної, витонченої і оригінальної закуски для будь-якого свята. Дуже добре підходить для фуршетів. Таке блюдо можна приготувати і для сніданку або вечері.
Кожна господиня завжди намагається приготувати смачні і красиві страви до свята і не тільки. Часто ми готуємо на святковий стіл бутерброди з червоною рибою, але це так банально. А адже з копченої або солоної рибки можна приготувати оригінальні закуски. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати рулетики з сьомги зі смачною начинкою, яка дивно добре поєднується з рибою.
- Сьомга - 100 грам (копчена або малосольная)
- В'ялені помідори - 6-8 штук
- Оливки без кісточок - 6-8 штук
- Базилік свіжий - 6-8 штук (листочків)
Копчену або малосольного сьомгу нарізаємо тонкими пластинками і викладаємо в пласт так, щоб пластинки заходили один на одного. Потрібно отримати цілісний пласт. Дрібно нарізаємо помідори, оливки і базилік.
Для начинки змішаємо оливки, помідори і базилік. Викладаємо начинку на пласт риби, на один край.
Акуратно згортаємо рибку в щільний рулет. І нарізаємо на невеликі рулетики.
Для сніданку або вечері можна подати такі рулетики з відвареним круто яйцем, буде дуже смачно. А вже до святкового столу сервіруємо на свій смак. Можна придумати оригінальні варіанти подачі.