Рулети з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами одним з моїх улюблених рецептів того, як приготувати рулети з беконом. Це дуже просто і неймовірно смачно! Ваша сім'я точно прийде в захват, якщо подати рулети до сніданку.
Рулетики ідеально підходять в якості закуски. У компанії розлітаються на ура! Можна подавати зі всілякими соусами. Хрусткі, але м'які, з розплавленим, тягучим сиром, вони точно стануть одним з улюблених ваших страв!
- Кнопка - 8 скибочок (квадратний, для тостів)
- Сир - 8 штук (слайсами (порційний) для сендвічів)
- Бекон - 8-16 штук (готовий, нарізаний смужками)
1
Ображати скоринки від шматочків батона (він повинен обов'язково бути свіжим і м'яким).
2
Трохи розкачайте його качалкою.
3
Покладіть зверху на батон скибочки сиру (квадратні скибочки сиру ідеально лягають на квадратні шматочки батона).
4
Загорніть вийшов бутерброд в рулет і оберніть навколо нього тонкі скибочки порційного бекону (у мене йде дві смужки бекону на один рулетик). За потреби, якщо рулет розкручується, можна скріпити його зубочистками.
5
Обсмажте рулетики на сковороді до золотистої скоринки. Мені подобається для цього використовувати вершкове масло, але можна брати і рослинне.
6
Подавайте гарячим.