Рулет з яловичої Пашина 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
На святковий шар дуже смачною закускою безсумнівно стане саме ця. Пропоную вам обов'язково повторити цей цікавий рецепт рулету з яловичої Пашина на своїй кухні. Ситно і святково!
Відразу хотілося б уточнити, що варіантів начинки може бути незліченна безліч, і зазначені тут інгредієнти - це лише приклад. Цей рецепт приготування рулету з яловичої Пашина обов'язково варто спробувати всім любителям ситних, апетитних м'ясних закусок.
- Govяzhья Паша - 2 штуки
 - Гриби - 300 грам
 - Цибулина - 1-2 штук
 - Курка - 300 грам
 - Чорнослив - 1 За смаком (по бажанню)
 - Гірчичний - 2-4 За смаком
 - Бекон - 8-10 скибочок
 - Сіль - 1 щіпка
 - Спеції - 1 За смаком
 

1. Пашин вимийте як слід, обсушити паперовою серветкою, видаліть плівки і відбийте трохи.

2. Обов'язково посоліть трохи, додайте спеції за смаком. В даному випадку для начинки використовуються обсмажені з цибулею грибочки, відварна куряча грудка і трохи чорносливу для пікантності.

3. А також використовуємо гірчицю (конкретно в цьому простому рецепт рулету з яловичої Пашина використовується гірчиця в зернах), її викладаємо тонким шаром. Її можна замінити часником або пікантним томатним соусом, наприклад.

4. І тонкі смужки бекону.

5. Акуратно всю цю красу скрутіть в рулет, по краях закріпіть зубочистками для надійності.

6. Загорніть рулет з яловичої Пашина в домашніх умовах в фольгу, складену в декілька разів.

7. Залишилося викласти у жароміцних форму і відправити в розігріту духовку. Запікати потрібно близько 90-120 хвилин при температурі приблизно 200 градусів.