Рецепт Рулет з яловичої Пашина фото

Рулет з яловичої Пашина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Страви у фользі

На святковий шар дуже смачною закускою безсумнівно стане саме ця. Пропоную вам обов'язково повторити цей цікавий рецепт рулету з яловичої Пашина на своїй кухні. Ситно і святково!

Відразу хотілося б уточнити, що варіантів начинки може бути незліченна безліч, і зазначені тут інгредієнти - це лише приклад. Цей рецепт приготування рулету з яловичої Пашина обов'язково варто спробувати всім любителям ситних, апетитних м'ясних закусок.

  • Govяzhья Паша - 2 штуки
  • Гриби - 300 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Курка - 300 грам
  • Чорнослив - 1 За смаком (по бажанню)
  • Гірчичний - 2-4 За смаком
  • Бекон - 8-10 скибочок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Спеції - 1 За смаком
рулет з яловичої Пашина - фото крок 1
1. Пашин вимийте як слід, обсушити паперовою серветкою, видаліть плівки і відбийте трохи.
рулет з яловичої Пашина - фото крок 2
2. Обов'язково посоліть трохи, додайте спеції за смаком. В даному випадку для начинки використовуються обсмажені з цибулею грибочки, відварна куряча грудка і трохи чорносливу для пікантності.
рулет з яловичої Пашина - фото крок 3
3. А також використовуємо гірчицю (конкретно в цьому простому рецепт рулету з яловичої Пашина використовується гірчиця в зернах), її викладаємо тонким шаром. Її можна замінити часником або пікантним томатним соусом, наприклад.
рулет з яловичої Пашина - фото крок 4
4. І тонкі смужки бекону.
рулет з яловичої Пашина - фото крок 5
5. Акуратно всю цю красу скрутіть в рулет, по краях закріпіть зубочистками для надійності.
рулет з яловичої Пашина - фото крок 6
6. Загорніть рулет з яловичої Пашина в домашніх умовах в фольгу, складену в декілька разів.
рулет з яловичої Пашина - фото крок 7
7. Залишилося викласти у жароміцних форму і відправити в розігріту духовку. Запікати потрібно близько 90-120 хвилин при температурі приблизно 200 градусів.

Схожі рецепти