Рецепт Рулет з Пашина фото

Рулет з Пашина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Різдво
Гарячі страви, Рулети

Замінить будь-яку ковбасу дивно ароматний, соковитий і досить ситний рулет з Пашина в домашніх умовах. Завдяки спецій, смак виходить бездоганний, а закуска підійде навіть для свята.

В рецепт приготування рулету з Пашина можна додавати не тільки зазначені спеції, але і будь-які інші за смаком. Для аромату можна також вкласти лавровий лист, наприклад. Це відмінна, а головне - натуральна закуска для всієї родини.

  • Паша - 1-1.5 кілограма
  • Часник - 4-7 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Червоний перець - 1 щіпка
  • Орегано - 1 щіпка
  • Базилік - 1 щіпка
рулет з Пашина - фото крок 1
1. Насамперед необхідно ретельно вимити пашину, особливо шкуру, і обсушити трохи паперовим рушником.
рулет з Пашина - фото крок 2
2. Отже, як зробити рулет з Пашина добре просоченим спеціями? Гострим ножем розрізати уздовж так, щоб розгорнути шматочок.
рулет з Пашина - фото крок 3
3. Очистити часник (кількість залежить від смакових уподобань і може досягати навіть 10-12 зубчиків) і відправити його в ступку. Додати трохи солі і ретельно розтерти. Всипати перець і спеції за смаком. Ретельно перемішати і натерти пашину з внутрішньої сторони (шкурку залишити без спецій).
рулет з Пашина - фото крок 4
4. Загорнути пашину в рулет так, щоб шкурка виявилася зверху і щільно обв'язати ниткою.
рулет з Пашина - фото крок 5
5. Рулет з Пашина в домашніх умовах можна приготувати в духовці або відварити в каструлі. В даному випадку рулет запікатиметься, тому його потрібно загорнути в харчову фольгу і викласти на решітку або в форму для запікання.
рулет з Пашина - фото крок 6
6. У духовку рулет повинен запікатися близько 2 годин при середній температурі. Якщо ви хочете отримати апетитну кірочку, на останні 15-20 хвилин фольгу можна акуратно розгорнути.
рулет з Пашина - фото крок 7
7. Готовий рулет залишити в фользі до повного охолодження, попередньо знову звернув верх. Потім акуратно видалити нитки і нарізати рулет тонкими скибочками. Ось і весь простий рецепт рулету з Пашина, який обов'язково варто повторити вдома.

Схожі рецепти