Стейк з Пашина
(покроковий рецепт з фото)
А ви знаєте, як приготувати стейк з Пашина, черевної частини корови, в домашніх умовах? Якщо вам ще не довелося пробувати таке блюдо, тоді хочу поділитися з вами чудовим рецептом.
В даному випадку пропоную рецепт приготування стейка з Пашина на грилі, однак при бажанні ви можете використовувати сковороду або навіть духовку. Завдяки насиченому ароматами маринаду, м'ясо виходить шалено смачним. Якщо ви хочете спробувати щось новеньке, то раджу використовувати цей рецепт.
- Паша - 350-400 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Розмарин - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець горошком - 1 щіпка
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Пиво - 100 мілілітрів
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
1. Пашин вимийте, очистіть і гострим ножем зробіть невеликі надрізи по всій поверхні.
2. Сіль, перець, розмарин і часник подрібніть в ступці.
3. Натріть трохи кореня імбиру і цедру цитрусових. Їх використання в цей простий рецепт стейка з Пашина додасть не тільки незвичайний аромат, але і пікантний смак.
4. До спецій додайте пиво і оливкове масло. Все як слід перемішайте.
5. Отриманою сумішшю змастіть м'ясо з усіх боків.
6. Ідеальний варіант - залишити м'ясо в маринаді на ніч. Але якщо часу у вас не так багато, то залиште хоча б на 1-2 годину, щоб стейк просочився.
7. Останній етап - безпосередньо жарка. Щоб отримати м'ясо середньої прожарювання, досить 4-5 хвилин з кожного боку. Орієнтуватися, безумовно, потрібно на свій смак.
8. Ось і весь секрет, як зробити стейк з Пашина. Смачного!